Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tož vskutku úsměvný akční kousek, který je svým způsobem tak blbý až je dobrý. Dobrý znamená průměrný. Je tu několik docela dobrých akčních scén i přestřelek, je tu i množství stupidních až nelogických situací, ale Paul Walker podal slušný herecký výkon (já s ním nikdy neměl nějak velký problém, svoje si odvedl). Olivia Wilde patří mezi moje nejoblíbenější herečky – já tuhle babu vždycky žral – hlavně tedy po vzhledové stránce, ale jako herečka je taky dobrá. Ten konec na mostě byl sice debilní, ale co už. Neškodný filmeček na jedno podívání. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dnes již bohužel zesnulý Paul Walker v příběhu o tom jak se vydává za známého výrobce a prodejce trávy a má z toho samozřejmě nejednu lehkou situaci a k tomu si připočtěte Detektiva co se ho snaží dostat a mexický mafián,ale pokud se vám do cesty postaví Olivia Wilde tak vše jde zvládnout o něco lépe.Film ,který sice ničím extra neoplívá,ale pokud hledáte snímek co vám zaplní odpoledne je fajn.Za mě 60% a tři hvězdy. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nezáživná, hloupá a nudná podívána, která má zajímavý akorát začátek. Potom to nestojí za nic, do konce filmu jsem vydržel jen a kvůli Olivii Wilde. Pouze za ni je ta jedna hvězda. Jinak tady se bohužel projevilo naplno, že Paul Walker zřejmě nikdy nebude herec. A opravdu se mi nechce věřit, že tohle natočil ten samý režisér, který natočil i nadprůměrný film 15 minut. To mi vysvětlete, co se s ním stalo?! 20 %. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Prostředí 7/10/// +Paul Walker, zajímavý příběh, docela mě to chytlo -mohlo být ještě víc akce a mohla být ještě drsnější/// Tohle je jiný Bobby Z než, ten kterého jsem viděl v Divokých vlnách. Člověk ovlivněn animákem si najednou není jistej co je pravda a co smyšlenka. Po zhlédnutí však víc věřím totmu snímku, který si rozhodně nehraje na neviňátko a Bobbyho Z vlastně vykresluje jako pěkně sobeckého hajzla. Nicméně záměna s Walkerem a jeho snaha dostat se z průseru je natolik poutavá, že jsem měl problém od filmu odejít. I závěr byl nevšední a herci jeden vedle druhého na sebe strhávali pozornost. U mě tedy povedený film./// Celkem 68%/// ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Slaboduchá B-čkovina s A-čkovými hercami. Lepšie by sa tu hodili - miesto Larryho Cuba Gooding Jr. (v dnešnej ďaleko pooscarovej dobe), miesto Walkera Casper Van Dien a miesto Olivie nejaká ruská modelka/herečka. No to by potom bolo na čistý odpad. Dej bez hlavy a päty, s klišé striedajúcim klišé a blbosťami na každom kroku. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama