Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Paul Walker, Laurence Fishburne, Oliwia Wilde...slušné obsadenie...to si kuknem...Zámena osobností, nič nové pod slnkom, akcia slabá a málo, hlášky nudné aj na Paula Walkera, kde je to čo som márne hľadal...aha zaujímavý koniec, wtf o čom bola hodina dvadsať, keď všetko je zlé...našťastie Oliwia Wilde to zachraňuje svojou krásou a charizma Paula Walkera...konečne titulky...Jaj mohol to byť hláškujúci, akčný film namiesto toho to bolo nudné, neakčné, skôr ako dráma na tému "Všimne si niekto, že nevyzerám ako on". P.S. Mohli využiť potenciál skutočného Bobby Z P. S. S. Ten "starký" tam čo robil...povie mi niekto? ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Slaboduchá B-čkovina s A-čkovými hercami. Lepšie by sa tu hodili - miesto Larryho Cuba Gooding Jr. (v dnešnej ďaleko pooscarovej dobe), miesto Walkera Casper Van Dien a miesto Olivie nejaká ruská modelka/herečka. No to by potom bolo na čistý odpad. Dej bez hlavy a päty, s klišé striedajúcim klišé a blbosťami na každom kroku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Pohoď ho někde v pytli. Já budu dělat, že ho přinesl Santa a tím to končí." Taková nabídka od agenta zní lákavě, ale není on tak trochu svině? Trošku se tak chová, takže na falešnýho Bobbyho Z zaútočili agenti, motorkáři, drogoví dealeři, zrádnej parťák i mrtvej dvojník a mě to bavilo. Důvodem tý zábavy je patrně to, že motivace jednotlivých hráčů jsou odhalovány poměrně pozvolna, takže se o tom dalo trošku podumat. A když mezi tím dumáním neustále pobíhá něco tak svůdnýho jako Elizabeth, tak moje první signální soustava tvrdí, že tohle se zkrátka musí hvězdami dobře zaplatit. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod co mě přinutilo podívat se na tento, ( už to můžu napsat ) nedobrý film byl Paul Walker, který má mé místečko TOP 10 nejoblíbenějších mužů věnujicí se této zálibě. A to je jeden důvod za co dávám automaticky filmu jednu hvězdičku. Ta druhá je poskládaná z detailů, které na mě udělaly dojem. V prvé řadě to je UFC zápasník Chuck Liddell, který se ve snímku k mému šoku mihnul. Sexy Olivia Wilde má k tomu taky svůj podíl, stejně, jako pár pěkných akčních záběrů i povedených úsměvných hlášek. Zbytek filmu jakožto scénař obecně, zbytek herecké gardy či prostředí natáčení mě už vůbec nazaujal. Je proto pro mě docela překvapení jaké vysoké hodnocení si tady film stálé drží, ale proti gustu žádný dišputát. Na závěru bylo vidět, že ani sám režisér nevěděl pořádně co chce a tak mi bylo trochu za něj trapně. Proto si myslím, že dvě hvězdičky jsou dostačujicí až až a zbývá snad jen ještě na závěr popřát Paulovi pro příště, lepší čich na nějaký pořádný scénář a kvalitní natáčecí štáb. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Film, kterým zabijete hodku a půl a ani se za to nebude muset na sebe zlobit. Scénář sice stojí za hovno a vynahrazuje to sympatickej Walker, který z ansámblu tohoto filmu vyčnívá, což se nedá říct o zbytku. Zbylé postyvy tak nějak mdlé a težko uveřitelné, naopak Walkerovi sem toho polosmolaře celkem věřil... Akce slušná a nikterak spektakulární, ale to myslím není na škodu... vidět to ale znova určo nechci. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Film obržel hodnocení R za násilí, používání drog, sprostého jazyka a sexuální scény. (Terva)

Reklama

Reklama