Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvládnete řídit dolním Chicagem? S páskou na očích! Přitom se starat o dvě vřískající, slintající, nevzhledná mimina, která jsou ještě ke všemu roboti. Vzdát se sexu? Jo přesně tak. To je jen malá ukázka požadavků reverenda Franka, předtím než vám dá požehnání k sňatku... Robin Williams, Mandy Moore a John Krasinski v hlavních rolích povedené komedie o páru, který se hrozně moc chce vzít a o jednom knězi, který se pokouší snížit rozvodovost opravdovou zkouškou ohněm. Zapište se do předsvatební přípravky reverenda Franka. Je to stejná dřina jako výcvikový tábor, ale rozhodně zábavnější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická americká komedie, kde se vedle sebe postaví na první pohled zajímavé figurky, které ale v tom společném guláši moc nefungují. Herci nejsou špatní, zápletka by špatná také být nemusel, a potenciál pro vtipy zde je. Jenže je to všechno pojato tak lajdácky. Prostě odfláknutá komedie, kde se hraje na to, že těch pár vtipů stačí, je v tom romantika a ta si publikum vždycky najde. Jen to takhle flákejte dál, třeba to lidi jednou konečně přestane bavit. Hloupý konec to pohřbívá ještě hlouběji. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Z pomaly doslužujúceho Robina je ešte stále občas cítiť čerstvého komika, ktorý dokáže diváka zabaviť, ústredný pár je však skutočne desný. Nevtieravý nápad je miestami naozaj vtieravo spracovaný, hlavne úvodná polhodinka, pokiaľ sa Williamsov kňaz poriadne nerozbehne je naozaj nudne krutá. Inak priemer, na ktorý chtiac, či nechtiac rýchlo zabudnete ako na nevydarené manželstvo. 50%. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že mám rád Robina Williamsa, tak toto je asi jeden z jeho najhorších a najmenej vtipných filmov vôbec. Absolútne hrozné postavy, príšerný humor, ktorý miestami pôsobí viac desivo než komicky a situácie, kde človek len pozerá a nechápe, na čo sa vlastne díva. Zúfalý film, ktorý nič nedokáže zachrániť. A keď sa teraz zamýšľam, myslím, že hodnotenie stiahnem na jednu hviezdu. Lebo s výnimkou pár záverečných momentov a relatívne dôveryhodného vzťahu medzi našimi protagonistami je tento film otrasný. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka, která se sice nevytasila s žádnou nadupanou zápletkou ani velkým humorem, přesto příjemně pobavila a občas i rozesmála. Dobře naladila skvělými vtípky (fronta, přechod) v úvodní seznamovací desetiminutovce, a přes všechny vady na kráse mi udržela dobrou náladu až do závěrečných titulků. Pokud jde o herecké obsazení, Robin Williams předvedl sympatický standart, ten jeho protivný poskok byl na facku v každém záběru a Mandy Moore celý film kolísala mezi sympatická a protivná, mezi líbí a nelíbí, takže to celé nakonec táhl především sympaťák John Krasinski. A nutno říci, že i přes pár obtížných momentů, spolehlivě utáhl do spokojeného konce. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, proč se Williams pořád hrne do těch komediálních rolí. Vždyť v Insomnii a Huntingovi ukázal, jak je to vynikající herec, takže pitvořit se v podobných hovadinách fakt nemá zapotřebí. Ovšem tady byl Williams posledním problémem. Těmi hlavními byli Mandy Moore, John Krasinski, režisér a scénárista. Jediné, co stojí trochu za řeč, byla robotická mimina, ale ta to z odpoadkového koše nevytáhnou. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Robin Williams si tu už podruhé zahrál kněze. (Rodriguez)

Reklama

Reklama