Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

cariada 

všechny recenze uživatele

No takový běžný horor. Ale scéna kdy kluk povraždí rodinu a z matky si vykrajuje vánoční cukroví a pak to krásně pojídá neměla chybu. A nebo když ho máme ve 12 letech ojede a má sním pak dceru. Billy se po letech vrací domů ,ale tam bydlí skupina studentek a tak jednu po druhé vraždí a vydloubává jim hlavy jenže někdo mu ještě asi pomáhá.... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Kýbeľ na grcanice som ti dala vedľa postele, šťastné spičené Vianoce.“ Príjemne priamočiara morbidita plus príjemná vianočná atmosféra rozľahlého domu plného upokojujúcich elektrických sviatočných výzdob. V teplej obývačke krb, v rádiu koledy a za oknami hustý sneh, proste ideálna kulisa pre krvavý horor, v ktorom voňajú mäsové koláčiky. K tomu atraktívne progesterónové a estrogénové herecké obsadenie. Ale aj scenár, ktorý sme už toľko krát videli (vrátane žánrových klišé a nelogického jednania postáv) a ktorý robí z ČIERNYCH VIANOC 2006 len ďalší povinný žánrový zárez do rukoväte. P.S. Jedná sa o remake snímky z roku 1974, ktorá je pokladaná za otca vyvražďovačiek (štyri roky pred Carpenterovým HALLOWEENOM). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na podobný námet, ako bol originál z roku 1974 bol napísaný odlišný scenár, ktorý má oproti pôvodnému snímku nemálo zmien a tak sa javí skôr ako pokračovanie než remake. A tým, ktorým verzia spred takmer 40 rokov nechutila z dôvodu toho, že sa zameriavala viac na príbeh a postavy ako na kolotoč nechutností, je predstavený klasický, krvavý ( a celkovo vynikajúci ) slasher. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemne osviežujúci remake klasiky . Lepšie sa hrá s atmosférou Vianoc, je tu viac mordov, viac pekných herečiek... Scenárista na jednej strane fajne vyhodil vatu a bližšie nás zoznámil s Billym, ale načo tam miešal.... uf, to by bol asi spoiler, tak nič. Zrejme chcel mať prekvapivú pointu, no kľudne si ju mohol odpustiť. Vyvražďovačka, ktorej to slušne odsýpa, killsy sú pekne drsné, nenudí, ale ani nič nové neprináša. Kto by ale chcel od vianočného slasheru, niečo viac? ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)
  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno