Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť chutné prekvapenie, skvelá jednohubka, zákusok ako vyšitý. Štedrý večer, jeden dom, pár fešných obetí a ďalšia pošahane nechutná rodinka zabijakov. Jednoduché, rýchle a úderné. Žiadne opletačky, dosť dobre natočené vraždy, ktoré sú spojené niekedy aj so slušnými ľakačkami A záver aj keď tradičný, no i tak dobre vymyslený. 70%. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda, vraždí se snad v každým záběru, ale pořád stejně dokola, příběh vůbec nedává smysl!! Herečky jsou maximálně nesympatický, takže jsem se těšil až všechny zhebnou!! Jednou větou: Vánoce jsou milé svátky, doma pěkně odpočíváš, na pohádky se furt díváš, kdybys ale nebyl vůl...na půdě bys nezhebnul!! ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim čim to je, ale horory + vánoce mi prostě nejdou dohromady. Co jsem zatím viděl všechno za vánoční horory, tak to jsou zatím pěkný sračky. Asi je to tím, že vánoce jsou horor samy o sobě a nějaký vražděníčko, to je jenom čajíček. Tenhle film hlavně smrděl jak interiér něčí prdele a taky tak vypadal. I Mary Elizabeth (ta, kvuli které jsem si toto dílo pustil) mě tu nudila. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

V rámci merítok žánru (subžánru) solídna záležitosť, ktorá je svižná a nenudí. Prisahal by som, že to malo aj náznaky atmosféry, no veškeré pokusy o jej navodenie sa príliš rýchlo stratia pod mnohými výraznými "kiksami" zo strany scenáristov a prebytkom "flashbackov", po väčšinou úplne zbytočných a nezmyselných. Film si po celú stopáž ponecháva štýl a na pohľad je zaujímavý, stupídne chovajúce sa dievčatá sú sexy (ako sa na slasher patrí), vrahove telefonáty sú pomerne desivé, vraždy sú brutálne, šťavnaté (občas mierne prehnané) a povedal by som, že dobre funguje aj atmosféra Vianoc. Ono to je viac-menej fajn, nebyť spomínaných scenáristických dier, nezaujímavých "flashbackov" a záveru, ktorý sa mi akosi nechce komentovať (WTF?!), bol by to remake, ktorý originálu väčšiu hanbu nerobí (originál má naviac v podstate len v oblasti atmosféry). Keby sa aspoň tie "holky" ukázali nahé, prihodil by som aj tú štvrtú hviezdičku, takto ostávam pri pekných troch, s tým, že skutočne existuje mnoho nudnejších a fádnejších remakov horrorových klasík. Zámerne som nepoužil slovo "stupídnejších", pretože tento taktiež mnoho rozumu nepobral... "Ovšem", od slasheru toho veľa nečakám a tento sa mi napriek všetkému páčil... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Originál jel na vážnější notečku, to remake se s tím nemaže a místo nějakýho hlubokomyslnýho zamyšlení rozjel řádně brutální vraždičky a taky zepár těch nechuťáren (vymáčknuté a snědené oko moc originální není, "perníčky" z lidský kůže už ovšem je :-). Je to prostě taková vánoční jednohubka, kde se nehraje na nějaký vykreslování charakterů nebo proč, kdo, kdy a tak, ale za zvuků koled se tu vesele vraždí a pojídají lidi. No neberte to mezi tím nakupováním dárků a pečením cukroví ;-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)
  • Původní název byl Bloody Christmas. (JasonIX)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama