Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku slabomyslné. Moc přímočaré. Příběh jede podle jedné lajny, které se drží až do samotného konce. Žádné velké zvraty a žádná velká překvapení se nekonají. Škoda. Nic nového. Postavy se chovali děsně nelogicky. Pointa je odhalena zhruba asi po půl hodině. V podstatě jsem jen čekala, kdo přežije, i když jsem sázela na jinou postavu. Ta bohužel skončila se zlomeným vazem. No, alespoň nepřišla o oči. To je vlastně to jediné, na co si budu pamatovat, vytrhané oči. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

V porovnání s originálem tyto Černé Vánoce těžce zaostávají, samostatně nejsou tak úplně špatné, jenom... tak nějak polovičaté. Hned vysvětlím: autoři se na jednu stranu nebojí krve a nechutností, za což tleskám (třeba rodinný flashback, kde si mladý Billy porcuje a následně pochutnává na matce, je ukázkový), na druhou stranu je to stále stejné, monotónní až unavující - pytel přes hlavu, vydloubnout oči, zapíchnout. Stále dokola. Na jednu stranu tu je skutečně výkvět nádherných holek (až na jednu, která měla zjevně sloužit jako "falešná stopa" pro diváka, ale neskutečně odflákle), na stranu druhou nulová nahota. A jako pardon, ale tři věci, který prostě u žádného slasheru NESMÍ chybět, jsou: krev a násilí, zábava, nahý kočky. Atmosféra slušná, použít "vánoční" melodii z Louskáčka jako doprovodnou kulisu k vraždám skvělý nápad, občas to ale shodí idiotský dialog či extra dementní chování některých postav. A závěr průhledný. - Nejde o špatný film, to vůbec ne. Jen chyběla nějaká invence a dostatek dobrých nápadů. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ani neviem ako hodnotiť. Dlho som nevidel taký debilný film, popravde úprimne netuším, či dômyselne alebo nechtiac debilný. Aj preto ponechám neutrálne hodnotenie. Medzi plusy patrí dementný dej, strašní herci, množstvo úprimne hlúpych a katastrofálne nakrútených scén a kvantum nechceného humoru, ktoré z nich vyplýva. Hlavným záporom je skoro nulový boobiecount - a pritom to malo taký potenciál! (Už len také Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead!) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po dlhých 15 rokoch, vo sviatok vianočný, uniká z psychiatrickej liečebne pre nebezpečných páchateľov sériový vrah Billy Lenz. Jeho cesta vedia tam, kde pred niekoľkými rokmi nestihol dokončiť svoje vianočné "prekvapenie". "Santa tento rok nepríde. Rusi zostrelili jeho sane" :D Milý, miestami dokonca sarkasticko vtipne natočený vianočný slasher s ideálnou dĺžkou stopáže pred spaním. Bodlo by viac gore, ale inak budú fanúšikovia tohto subžánru celkom spokojný. Ja som bol - 60%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na podobný námet, ako bol originál z roku 1974 bol napísaný odlišný scenár, ktorý má oproti pôvodnému snímku nemálo zmien a tak sa javí skôr ako pokračovanie než remake. A tým, ktorým verzia spred takmer 40 rokov nechutila z dôvodu toho, že sa zameriavala viac na príbeh a postavy ako na kolotoč nechutností, je predstavený klasický, krvavý ( a celkovo vynikajúci ) slasher. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)
  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama