Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, životní příběh Billyho, jeho matky a jeho sestry/dcery mě dost bavil, byl dobře natočenej a vymyšlenej, ale jinak jsou Černé vánoce jen dalším zřejmě (protože původní film ze sedmdesátých let jsem neviděl) nepovedeným remakem, který, snad vyjma docela zajímavého a místy nechutného způsobu odpravování členek sesterstva, trpí skoro všemi neduhy současných amerických mainstreamových hororů o/pro teenagerech/y. Ten konec v nemocnici si mohli kliodně odpustit, to už je jen trapná nastavovaná kaše. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Mně se tento remake líbil o hvězdu víc než originál z roku 1974, měl větší spád a nedělal si křeče s nějakým tajemnem. Tam, kde ve starší verzi chyběly nějaké informace (kdo, proč), tady dosadili psychopatovi příšernou matku a bylo... vymalováno. Jediné, co mají obě verze společné, jsou tuctové studentky, které nyní v onom domě bydlí, takže je jedno, která to schytá jako první a která jako poslední. Když napíšu, že mě tento slasher vánočně naladil, budu lidskou společností vyloučena? (ale no tak lidi, vánočně nazdobený dům, světýlka, dárečky pod stromečkem, sníh... ne? ;-) ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Skoro-hovadina. Ale co musím ocenit, je, že hned od začátku filmu to má spád. Musíme samozřejmě pominout klasickou americkou demenci v blázinci, kdy hlídač je prostě un-logic-man. Dialogy jsou trapné. Škoda také že deadgirl numero III zemřela tak brzo, byla z nich nejhezčí...Rolničky, rolničky, kdo pak vám dal hlas ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Rusáci mu sestřelili sáně. Santa Claus je mrtvej.- S odstupem času musím říci, že jde o zábavný slasher plný barevných světýlek a očí. Oči vydloubané, vytrhané, vyražené a rozvěšené na vánoční stromek coby ozdoby. Billy to neměl lehké, a tak není divu, že si nakonec svoji rodinu přisvojil včetně sestry Agnes, jejíž byl otec. Telefon odkazuje na Vřískot, chodby mezi stěnami na Lidé pod schody. A nechybí ani uříznutá hlava! Střeva ven tedy bohužel ne....ale co takhle šťavnatého pečeného andělíčka? Hodnocení ponechávám, možná bych i půl hvězdy přihodil....3,5* ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se na tento film přesně 24. 12. a čekal, co mě čeká:-) Nic, nic a nic. Nuda, šeď a bída. Až vám toto DVD nabídne bába v trafice, tak ho odmítněte. Vyšel i originál. Nemám odvahu si ho pustit. Ale asi budu muset, nebo mě ty neviděné DVD brzy zasypou:-) Zpět k filmu. Vidíme žalostný scénář. Nudný děj. Hudba nikterak líbivá. Herci přehrávají. To by stačilo. Jedna hvězda, výše nejdu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)
  • Kristin Cavallari odmítla roli Kelli. (Stocki)
  • Režisér Glen Morgan měl v “záloze“ ještě herečku Margot Kidder, která si rovněž zahrála v původním filmu, přednost nakonec dostala Andrea Martin. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama