Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy

Recenze (948)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma jedno moc velké mínus. Měla být jenom jedna série. Pak bych neváhal s maximálním hodnocením. Takhle se tvůrci zbytečně snaží nastavovat kaší, a zatímco druhá série je jenom pro fanoušky, tak třetí už jen pro ty opravdu skalní. Takže: první série Heroes je naprosto bravurním seriálovým počinem, který ve sci-fi žánru nemá konkurenci. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

První série - 90% Druhá série - 70% Třetí série - 60% Čtvrtá série - První dojem 45%/// Další případ seriálu, který nevěděl, kdy přestat a nevěděl, řeho je moc a čeho je příliš. Během čtyř sezón sklouzl na podprůměrnou sebeparodickou slátaninu, kterou naštěstí tvůrci ukončili. První série ale zůstane perfektní verzí na X-Meny. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mě hodně zaujal. I když měl pomalejší rozjezd, později už je to lepší. I když je víc známý než 4400, přijde mi, že to trochu vykrádá. Seriálů o lidech se schopnostmi je spoustu. Spousta z nich získá své schopnosti po zatmění slunce. Poté se s tím snaží nějak smířit nebo se jich zbavit. Nakonec se je naučí používat a pak už to frčí. Jenom je škoda toho otevřeného konce. Nejlepší byla 3. série. T-Bag z Útěku z vězení jim ve 4. sérii pěkně zatápí. Každopádně Sylar je celkem sympatický záporák a jeho závěrečná proměna mě dost překvapila. Pokračování docela ušlo. "Pojď se mnou, Sancho Panzo." :D ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Seriál, který jsem jako jeden z mála "nových velkých seriálů" vydržel sledovat celou první sezónu, to je co říct. Bohužel kvalita není úplně stabilní, vedle věru vynikajícího prvního dílu jsou některé poněkud slabší, stejně tak jako některé dějové linie a postavy nejsou moc zajímavé (Niki mě fakt s...), občas příliš politické korektnosti. To jsou vady na kráse docela slušného příběhu. Co se týče zvláštních schopností, autorům fantazie v jejich vymýšlení nechybí. Update: Po pár pokusech koukat na druhou a třetí sezónu hodnocení opět klesá a pokud bych se na to díval dýl, asi by to šlo níž než na tři. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Až čas mal ukázať, či Tim Kring vytvoril skutočnú seriálovú hviezdu alebo nie. Potenciál na to Heroes mali, už prvé a slabo vygradované finále, ktoré malo byť vrcholom snaženia však naznačilo niečo iné. A v tom istom duchu seriál pokračova aj naďalej, každým rokom nastoľoval nové pravidlá až inšpirácia X-menmi, či 4400 už prestávala byť inšpirácou ale skôr pozvoľným vykrádaním. Do istej miery škoda ale ak sa tvorcovia boja experimentovať, zákonite sa začnú točiť v kruhu a odtiaľ už niet východiska. Predčasné zrušenie bolo viacmenej ranou z milosti. Aj napriek tomu má seriál divákovi v globále čo ponúknuť ale od skutočnej legendy má veľmi ďaleko. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • V bonusech na DVD můžete najít pilotní epizodu, která nikdy neběžela v televizi. Předtím ji vidělo jen pár fanoušků na jednom z minulých Comic Conů. Epizoda je delší než oficiální první díl. (Pumiiix)
  • Pes, ktorý hrá pána Mugglesa, sa volá Lestat. (rador)
  • Masi Oka (Hiro Nakamura) pred natáčaním seriálu pracoval v spoločnosti Industrial Light & Magic (ILM), zaoberajúcej sa vizuálnymi efektmi, ktorú založil George Lucas. (klayman)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama