Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Videa (2)

Z natáčení 2 - Ali Larter, Sendhil Ramamurthy, Greg Grunberg

Recenze (948)

Zíza 

všechny recenze uživatele

První série - výborný; druhá série - chvalitebné; třetí série - ach jo, už po třech dílech jsem to vypnula... Tak moc mě to nebavilo, odpuzovalo, ale proč? Co se stalo? Pořád to jsou ti samí hrdinové, ty samé charaktery, jenomže do čeho to byli zaraženi? Co to je za linii? Já to prostě nechápu... Proto hodnotím jen do 2. série, ale třeba se jednou odhodlám a shlédnu zbytek 3. série a zjistím, že ten maglaz byl jen na oko a doopravdy je to opět fajn, jenomže co když ne? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších seriálov o ľuďoch, ktorí budú zisťovať že majú zvláštne schopnosti. Mysteriózny sci-fi seriál, ktorý je veľmi dobrý a nevedel som sa dočkať na ďalšie časti. Skvelé obsadenie a námety jednotlivých dielov. Niekoľko večerov napätia a zoznámenie so zaujímavým príbehom, vlastne príbehmi. Zaujímavé sci-fi, kombinované s komiksom, v podstate časovým sprievodcom. Zaujímavosťou sú vlastnosti, ktorými sú obdarené niektoré postavy, film má aj akési posolstvo o ľudských hodnotách. ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Zajímavé ... rozhodně jsem nečekala, že v tak nedynamickém a pozvolném ději mohou fungovat komplexně a hladce nějaké zvraty ... inu fungují a rozhodně ne šokantně. Rovněž mě zaskočila přehnaná brutalita, která se přelévá až do úchylnosti - viz rozcupovaná těla, vykuchané mozky ... Ale tak nějak jsem si zvykla. Zatím pouze 4 za mile originální aneb perfektně a propracovaně vykořistěný svébytný komixový svět a-lá X-men, ten prostě já ráda. I po shlédnutí všech natočených dílů druhé série ponechám hodnocení neměnné, byť filnále první sezóny nebylo tak očekávaně bombastické a rozjezd druhé sezónny byl víceméně vlažný. Kolem pátého dílu už má všechno své místo a jednotlivé dějové linie do sebe hladce pasují, postavy jsou provázané. 80% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál by mohl být lepší. První díly mě nadchly, ale problém, je že 15. díl už je slabší. Chybí tam tah na branku a díl se zabývá podružnými a nezajímavými věcmi, aniž be se v něm něco stalo. Katarze přijde vždy na konci, jak už to tak u seriálů chodí, ale tady je to tak trošku vydírání emocí. Jinak je to skvěle až filmově ztvárněno.:::Po shlédnutí první série sice hodnocení nezvýším, ale přesto musím uznat, že ke konci série děj nabírá na tempu a je fakt na co se dívat. Závěr je pka úplně boží. Pný počet nemůžu dát kvůli zmíněnému vydírání a také kvůli scénám, které jsou v nadcjázených dílech přehrávány znovu a ukusují tak drahocenou stopáž. Myslím, že druhá série už bude stát za prd. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Až čas mal ukázať, či Tim Kring vytvoril skutočnú seriálovú hviezdu alebo nie. Potenciál na to Heroes mali, už prvé a slabo vygradované finále, ktoré malo byť vrcholom snaženia však naznačilo niečo iné. A v tom istom duchu seriál pokračova aj naďalej, každým rokom nastoľoval nové pravidlá až inšpirácia X-menmi, či 4400 už prestávala byť inšpirácou ale skôr pozvoľným vykrádaním. Do istej miery škoda ale ak sa tvorcovia boja experimentovať, zákonite sa začnú točiť v kruhu a odtiaľ už niet východiska. Predčasné zrušenie bolo viacmenej ranou z milosti. Aj napriek tomu má seriál divákovi v globále čo ponúknuť ale od skutočnej legendy má veľmi ďaleko. ()

Galerie (474)

Zajímavosti (40)

  • Masi Oka (Hiro Nakamura) pred natáčaním seriálu pracoval v spoločnosti Industrial Light & Magic (ILM), zaoberajúcej sa vizuálnymi efektmi, ktorú založil George Lucas. (klayman)
  • Celosvětová premiéra epizody proběhla 22. července 2006 na Comic-Conu v San Diegu. (Varan)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama