Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice mužů se jednoho rána vzbudí v chemické továrně a zjistí, že si toho kromě svých jmen nepamatují téměř nic. Stoprocentně však vědí jednu věc: Chtějí odtud pryč, a to rychle. Pří útěku ven a pátrání, co se u všech svatých vlastně stalo, se však vyplatí být obezřetný – ani jeden z nich nezná ty druhé a je více než pravděpodobné, že někdo tady nehraje zrovna čistou hru… (4daPeace)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Škoda, byl jsem zvědavý a následně zklamaný. Myšlenka, "co kdybych se probudil někde pryč" mě občas pronásleduje a já sem vždy zvědav, jak tento nápad s obrovským potenciálem ztvární ten či onen scénárista. Nicméně, musím se přiznat, tohle bylo nudné. Samozřejmě, tak jako všude bych našel i světlejší stránky ale celkový dojem. Rozhodně bych to nezvolil jako výplň víkendového večera spíš to pustil formou "čuč na to" když děláš spousta jiných věcí. Škoda, příště bude líp. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne špatný snímek. To je důležité říci hned a začátku, protože možná můj komentář bude znít kriticky, ale i přes to všechno je Unknown v pár věcech osvěžujícím snímkem. Od začátku nevíme kdo je kdo a kdo je proti komu, což dodává prvním minutám atmosféru neznáma a naší snahou je promyslet jak se všechno mohlo stát dříve než se to postupně dozvídáme ze vzpomínek postav. Herci nejsou hvězdy prvního formátu, ale jejich přítomnost potěší. James Caviezel, Joe Pantoliano a Barry Pepper jsou rozhodně slušnými herci. Hudba ani režie nepatří výrazně k ničemu neobyčejnému a spíše jde o rutinérskou práci. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Tady si někdo honil ego a zkoušel si hrát na chytrého a přesvědčovat diváka o své " genialitě " takovou vykonstruovaností děje, aby se do toho následně zamotal tak, že mu to ( po zásluze ) zlomilo vaz.. Tak takhle teda Simone ne. Dlužíš mi 98min života! Já si to vyberu, neboj.....jednoho dne se probudíš v opuštěné hale ve Vysočanech, totálně sjetej a uvidíme, jak si s tím poradíš. Mám pocit, že bys to využil v pokračování Unknown 2, takže raději ne. p.s. na DVD filmu je nejzajímavější jeho herecké obsazení, samotný přebal a trailer. Škoda, že jsem nezůstal pouze u něho..... p.p.s. za co ty 2*? Především za herecké výkony, které zachraňují co se dá. Výborný Barry Pepper a zdatně mu sekundující Caviezel a Kinnear. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hmm...žeby pozerám pokračovanie Saw???...ale nie to je niečo iné...dobrá kriminálka, ktorá sa snaží budovať atmosféru tajomnom, ale skôr ako budovanie atmosféry a dobrého tempa zachraňujú tento film herci, ktorých je tu dosť a sú hlavne známy...a záverečný "zvrat" nie je nič mimoriadne, ale udrží diváka v strehu...dobrý priemer.. ()

Klay 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách šedivě průměrný thriller. Ze začátku nezdravě připomíná Saw, časem se přeci jen vydá vlastní cestou, ale některé neduhy od Saw stejnak přebírá. Za několikrát vypointovanej závěr se už dneska nedá na film zlobit, to je hollywoodskej standard. První z důležitých point (identita hlavního hrdiny) jsem uhodl dlouho dopředu a ta druhá je úplně zbytečná. Tempo vyprávění občas nepříjemně skomírá, postavy jednají chvilku vcelku rozumně aby v zápětí provedli naprostou debilitu. Velké množství známých tváří překvapí, ale nikdo z herců vyloženě neexceluje. Za zmínku stojí pěkná původní hudba. 50% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Kalifornie, a to v lokalitách Desert Center, Eagle Mountain, Indio, Los Angeles a San Bernardino v březnu 2005. (GASTON73)

Reklama

Reklama