Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Zatím skouknuté sérky : 7,9,10,All-stars řada 11,14,12,15,16,17,All-stars řada 18, 19 a právě sleduji aktuální sérku 20...Velmi zábavné , akční, skvělý soutěžící, krásná krajna, ale na survivora to prostě nemá :-) Jinak doposud pro mě nejlepší řada 9 , skvělý cast a díky mému nejoblíbenějšímu týmu všech dob hipíkům , nezapomenutelná řada . ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Po Survivoru jsem se pustil i do téhle show o milion dolarů, která právem pravidelně získává ocenění za nejlepší reality-show. Příprava a realizace musí být pro celý realizační tým dost náročná. Zachytit spoustu momentů v neustále vypjatých situacích, rychlém tempu a navíc v různých státech v jeden okamžik. Survivor je sociální hra, kde je potřeba hlídat si konkurenty a přizpůsobovat své chování. Amazing Race není tolik o taktice a vše závisí na vlastních schopnostech. Mám již zhlédnuto dost sérií na to, abych mohl oprávněně udělit plný počet. V kvalitách jednotlivých řad nejsou moc velké výkyvy, jen 6. řada mi přišla poměrně slabá. Hodnocení jednotlivých sérií a oblíbené týmy mám na profilu. Největší lákadlo samozřejmě PRAHA v 15. sérii. Celkově nemůžu jinak než 100% ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Jedna z NEJ realityshow ve všech směrech. Výborný nápad, režie, střih, hudba, výprava a divák u obrazovky s napětím hltá každý nadcházející okamžik. /// 1. série - 85%, 4. série - 85%, 5. série - 95%, 6. série - 95%, 7. série - 95%, 9. série - 100%, 10. série - 90%, 11. série - 95%, 12. série - 90%, 13. série - 90%, 14. série - 95% ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Docela nuda, s připitomělejma Amíkama v hlavní roli, určená pro cestovatele a dobrodruhy od PC a TV. Pokud jsi fanouškem Survivora a podobnejch reality show, pravděpodobně se ti tenhle závod bude zamlouvat. Já si jdu radši objednat letenku třeba na Kypr, kam se už dýl chystám podívat. A honit se tam budu buď sám nebo mi vyhoní kamarádka. ()

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzábavnějších cestopisů vůbec. Tahle reality show je plná adrenalinu, zábavy a místo nekonečného řešení vzájemných vztahů se soustředí na úkoly a samotný závod. Musím pochválit zejména práci se střihem a kamerou. Po čase se sice stává soutěž lehce repetetivní a bylo by fajn, kdyby se trošku více míchalo s mechanikami speciálních stanovišť. Jediné co mi trošku vadí je snaha CBS udržet soutěž napínavou očividným šrocováním v letadlech a v kritických uzlech. Bylo by fajn, kdyby to vymysleli více kreativně. Ale i přes to se jedná o velmi solidní podívanou, která dává smysl. ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • Brian Smith ze sedmé sezony se objevil v reklamě na Heineken společně s Jennifer Aniston. Joyce Robinson ze sedmé a jedenácté řady se objevil ve filmu Star Trek: Nová generace (1987) jako Ensign Gatec, pilot Enterprise. (KucC)
  • Poprvé nedostal nikdo žádnou penalizaci v páté sezoně. (KucC)

Reklama

Reklama