Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní reality show, ve které několik dvojic závodí po světě. Otevírají obálky s úkoly a nejlepší, nejrychlejší tým vyhraje 1 000 000 $. (maroon93)

Recenze (176)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Reality show mě bavily, když byly nové. A to ještě především z hlediska psychologie než čehokoli jiného. Amazing Race má zase tu výhodu, že se člověk podívá na hodně zajímavá místa na Planetě. Jinak ale není příliš o co stát. Jako letargická zábava je to dobré, ale že bych si to pustil, protože chci, to vážně ne. 55% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Reality show moc nesleduji, ale tohle je výjimka. Žádná reality show se této zatím nevyrovnala (z těch co jsem viděla), myslím, že naprostým právem vyhrála už tolik cen Emmy za nejlepší televizní show. Sleduji poctivě každou sérii a zatím nebyla snad žádná, která by mě zklamala, (nejslabší byla možná série, kde soutěžily rodiny). Napětí od začátku do konce, skvěle vymyšlená show. Škoda, že se asi tato show nikdy neobjeví v našich končinách. ()

Reklama

karinakari 

všechny recenze uživatele

Amazing Race se rozhoně řadí mezi nejlepší reality show, které kdy byly odvysílány. Nejenom že je show neskutečným způsobem dech beroucí a nervy drásající, ale i se díky ní můžete podívat do různých koutů světa a vidět tamější kulturu. Občas jede Amazing Race takovým tempem až se mi z něj točí hlava (rychle rezervovat a koupit letenky, jet na letiště, odletět do nového města, soutěž..). Doporučuji koukat na Amazing Race s někým dalším. Ne jednou jsem byla svědkem hádky typu: „Jéé, ten je tak hodnej, že jí nevynadal za to, že nechala mapu na benzínce.“ „No já bych jí zabil!“. A máte zaděláno na oheň na střeše. Dokonalost pořadu spočívá v tom, že celou soutěž může vyhrát i pár, který se vždy pohyboval na předposledních místech jednotlivých etap. Dvojice, které na sebe řvou všemi možnými nadávkami a na konci etapy se objímají a vyznávají lásku, patří k těm nejlepším. Byla jsem strašně zvědavá na 15. řadu, kde byla jednou ze zastávek Praha a ČR opět nezklamala - zácpa na Evropský a „skvělá“ domluva angličtinou. I v největších prdelích světa se soutěžící domluvili stokrát líp. Úkoly typu najdi jehlu v kupce sena (a to fakt doslova) trvají klidně i 20 hodin a přesně ty dělají Amazing Race něčím neuvěřitelným. Už se mi několikrát zdálo, že se závodu účastním, ale upřímně ani za mák bych to nedala. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

1. série: 90%, 2. série: 85%, 3. série: 100%, 4. série: 85%, 5. série: 95%, 6. série: 85%, 7. série: 90%, 8. série: 75%, 9. série: 95%, 10. série: 90%, 11. série: 100%, 12. série: 80%, 13. série: 80%, 14. série: 95%, 15. série: 90%, 16. série: 80%, 17. série: 95%, 18. série: 95%, 19. série: 90%, 20. série: 90%, 21. série: 90%, 22. série: 95%, 23. série: 90%, 24. série: 100%, 25. série: 100%, 26. série: 100%, 27. série: 95%, 28. série: 90%, 29. série: 90%, 30. série: 90%, 31. série: 90% ()

jorgus 

všechny recenze uživatele

pro me nejlepsi realtiy show, kde vitezove si opravdu ten milion USD zaslouzi..tydny cestovani okolo sveta, kde rozhoduji vteriny..kazdy druhy den v jine zemi..perfektne poskladane ruznorode tymy. Samotne provedeni poradu je vyborne, od uvodniho intra po nekolik gradaci v dile..skvela prace strihacu kdy si opravdu neni divak do posledni vteriny jist jak to dopadne az po vzdy zajimavy vyber zemi a ukolu. Ja tento porad osobne beru i jako netradicni cestopis, protoze kazda zeme, kazde mesto, kazka mistni zajimavost je ve strucnosti predstavena. S1--- je videt ze je to rozjezd, takze jeste je co zlepsovat..vubec ne dramaticky finish, kdy divak uz vi kdo vyhrall-prohral, nejasne pozice soutezicich behem zavodu atd, vyzdvihnul bych ale moc zajimave obsazeni, kde po par dilech jsem se uz plne soustredil jen na ne a ne na nedostatky:)80% S2--- bohuzel zatim nejhorsi sezona, nedostatky z minuleho dilu pretvrvavaji, pak pro me nepochopitelne opakovani zemi ktere se jeli minulou sezonu a hlavne to co dela reality soutez soutezi..ztotozneni se se soutezicimi..zde byla banda totoznych nezajimavych paru, takze se mi poprve stalo pri teto soutezi kdy jsem trpel:( 50% S3 --viditelna zmena k lepsimu, at uz v obsazeni a hlavne take v mnou vycitanych chybach v predeslych dilech..jen porad jeste zamrzi relativne snadne ziskani Fast Forwardu 85% S4 --- videno az od predposledniho dilu, hned me to zaujalo:) S5 --- 95 % hned druha nejlepsi serie, procestovany cely svet krizem krazem a navic zvitezili mi favoriti:) S6 --- 80 % prumerna serie, stale ale velky nadprumer v ramci zanru S7 --- 100 % nejlepsi dosavadni serie..hlavni zaporaci z trosecnika Rob a Amber, zajimave pojeti zemi, nejvice vyhecovane momenty a nejzajimavejsi final episode S8 ---nevidel S9 --- 90 % v teto serii asi dosavadni nejttezsi ukol S10 --85 % tady me prislo ze jako by Tvurci preslapovali na miste, pro me relativne uspechane finale S11 --- 95 % all star ..nejzajimavejsi tymu dosavadnich seasons..bohuzel pro me ty nejzajimavejsi tymy vypadli do prvni poloviny..ale presto v tomto poradu i kdyz osobne uz nikomu nefandite tak Vas to strhne dal:) S12 --- 90 % opet skoro za vybornou:)S13 je videt, ze si produkcni tym bere to nejlepsi z minulych dilu,opet moji favorite padli brzo a opet to ale bylo napinave do konce 90%S14 - konecne zase vyhrali moji favoriti:)a napr Rumunsko awesome:)80%S15 z pocatku hodne stejnorodych dvojic, ale pak se to vyselektovalo k tomu nejlepsimu..a ..konecne Praha to ji mto trvalo:)90%kovbojove byli super, plus celkem dobre lokace 90%soucasna rada - super tymy, fakt sympazicti, ale lokace naopak nic moc..:(zatim 85% ()

Galerie (683)

Zajímavosti (82)

  • 29. série byla první, kde se na startovní čáře nepotkalo 11 vybraných týmů, ale 22 soutěžících, kteří se neznali a museli se rozhodnout s kým budou závodit. (10milda)
  • Jediným ženským týmem, který se dostal až do finálové čtveřice, byla Karen a Linda. (KucC)
  • Eika z páté sezony se později stala producentkou show. (KucC)

Reklama

Reklama