Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (684)

Madison 

všechny recenze uživatele

Psychologická sonda do utrýznenej mužskej duše. Film o našich cestičkách, blúdnych kruhoch, v ktorých sa občas strácame. O ľuďoch, ktorých stretávame s úmyslom ich nenávidieť a nakoniec ich zovrieme ako naše jediné záchranné lano. Dráma disponujúca silným scenárom, vsuvka so ,,sexuchtivou" Saffron Burrows je vynikajúca a Adam Sandler je tak dokonalý, že pozdvihol moje hodnotenie o hviezdu vyššie. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

" Isteže trpíte, ale ste na to dvaja, ja som na to sám....". Kto by čakal od A. Sandlera tak vážny film? Uveriť mu toho úbožiaka nebol problém (veď je to herec, že?), ale najväčšiu silu má sila priateľstva medzi hlavnou dvojicou. To Sandlerovo správanie mi niekedy nesedelo, pôsobilo na mňa tak trochu nedôveryhodne a nebolo celkom vysvetlené ani to, či si niektoré veci nechcel pamätať, alebo si ich skutočne nepamätal. Napriek tomu je film naozaj vydarený a ukazuje, čo môže dať priateľstvo i človeku, ktorému navonok vlastne nič nechýba a vedie dokonalý rodinný život. Vôbec som netušil, že dej sa bude točiť aj okolo 11.septembra, ale film by sa zaobišiel aj bez viazanosti na tento dátum. Podobná rodinná tragédia by sa dala vyriešiť aj automobilovou nehodou, ale na mnohých Američanov a ich rodiny mala táto tragédia veľký dosah, tak prečo nie? 80% ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá jako film o tom jak se dva debilové hledali tak dlouho až se našli, ale to jen do té doby než ze sebe Adam Sandler dostane tu obrovskou bolest, kterou má v sobě, protože pak se vám chce už jenom plakat. A Adam Sandler ? On prostě nehrál pro moje oči, on hrál pro moje srdce. ......................Vlastně všichni herci byli ve svých rolích naprosto úžasní. To jen, že když Adam Sandler dovyprávěl svůj příběh v čekárně, tak mě natolik zvhli oči, že jsem na chvíli nikoho dalšího nebyl schopen vnímat a po tom co řekl své tchýni to už ani nešlo. No prostě Adam Sandler mě svým jedinečným hereckým výkonem úplně roztavil srdce. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Lákadlem bylo už jen to, že v hlavní roli je "vážný" Adam Sandler. U těhle komiků je to trochu zavádějící, celej život se pitvoří a pak to chvíli nedělaj a už se mluví o oskarovým výkonu. Adam Sandler taky překvapil, ale nezklamal, skutečně herectví na 5*. Ty neustále zamlžený opuchlý oči a zašlej vzhled a jak se usilovně snažil popírat co se stalo.... Ta bolest z něj fakt byla cejtit. Don Cheadle rozhodně není v jeho stínu, ale hraje stejně precizně a ty dva se dokonale doplňujou. I hudba se povedla a utváří takovej hezky smutnej, sladkobolnej pocit při sledování. Jenom mě teda dost štvala Cheadleova manželka, co se naprdla když byl její muž v noci u kámoše, místo aby s ní doma skládal puzzle, no co to je? Chudák chlap... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Film o jedenáctém září? To ani omylem, stejně tak by se mohl odehrávat po jakémkoli jiném neštěstí. Je jenom o tom jak se jeden muž snaží pomoci někomu kdo trpí tak velkou bolestí že už není schopný normálně žít a možná při tom pomůže i sám sobě. Příběh civilně a minimalisticky hrajícího Sandlera, který opravdu dokáže chytit za srdce. 9/10 ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V levém dolním rohu na stole recepční je na moment vidět štítek, kde jsou čísla 01.20.09, tedy 20. 1. 2009, den, kdy George Bush skončí v úřadu prezidenta USA. (Kulmon)
  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)
  • Po příchodu do restaurace si Charlie (Adam Sandler) sundává sluchátka. V jednom z dalších záběrů má však sluchátka opět nasazená. (KucC)

Reklama

Reklama