Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (304)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady se už těžce vaří z vody, příběh je dosti málo napaditej, prakticky všechny fórky tady obstarává Bernard Farcy jako komisař Gilbert, ten tady dostal neobvykle hodně prostoru a i když je to fakt hodně přehnaný, tak to ději jenom prospělo, protože jinak se vůbec, ale vůbec nic neděje a i v prvních 3 dílech výborná dvojička Samy Naceri a Frédéric Diefenthal byla totálně nulová, kvůli fakt hrůzostrašnýmu scénáři. No tak teď sem to pěkně zkritizoval. A proč tomu teda dávám 3*? No protože ta řežba na konci nakonec aspoň částečně tenhle film zachraňuje. Nadopovanej komisař Gilbert s dvěma M60, prostě nemá chybu. A taky potěší malá rolička Djibrila Cissého ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Prozatím poslední pokračování Taxi ságy. Opět ti samí hrdinové. Tentokrát jim zatápí Belgičan. Je tak nebezpečný, že ho převáží v obleku podobném tomu od Hanibala Lectera. Nakonec se z něj vyklube nenápadný podvodníček. Komisař nám předvede nové mučící postupy francouzské policie. A závěr je ve stylu Ramba. :D ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Martin Boissau (sound): 1 Black Eyed Peas "Pump it" ,2 Sniper "Quoi qu'il arrive" ,3 Kery James feat. Anissa Stili "Symphonie d'amour" ,4 Melissa feat. Akhenaton "Avec tout mon amour" ,5 J-Mi Sissoko feat. Lino "Ghetto" ,6 Bakar "Etre un homme" ,7 Shy'm "Victoire (remix)" ,8 El Matador "Génération Taxi" ,9 Tunisiano "Rien a foutre" ,10 Saian Supa Crew "Mets les gaz" ,11 K-reen feat. Ol Kainry "Anticonformiste" ,12 Médine "Les contraires" ,13 Mafia K'1 Fry "On vous gene..." ,14 Mélissa feat. Khaled "Benthi" ,15 Tairo feat. Diam's "Qui on appelle ??" ,16 Sir Samuel "Frérot" ,17 Akil "Nahreg alik" ,18 Sinik "Ennemi d'état" ,19 Nessbeal feat. K-Reen "Légende d'hiver" ,20 Rim'K feat. Gimenez.e "Hommage" ,21 L.I.M. feat. Larsen & Boulox "Taximan" ,22 Grodash "Ennemi public" ,23 Kalash L'Afro (Berreta) "Retour a la base", ()

Bat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Jednotka bola dobrá francúzska zábava, to isté by sa dalo povedať aj o dvojke a v podstate aj trojka bola pozerateľná. A na štvorku som sa pochopiteľne dosť tešil. Nanešťastie, ide o absolútne zbytočné pokračovanie bez žiadnej vyslovene vtipnej scény, humor je vrcholne otravný a herecké výkony biedne. Potenciál taxíku bol využitý len v úvode a mám pocit, že piaty diel by som už do konca ani nezvládol. Už toto bola pre mňa dosť náročná vec. Už nikdy Taxi 4! /10%/ ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a po pár letech tu máme další pokračování série Taxi. Tentokrát s novým autem, Belgičanama, fotballem a zase s menší porcí humoru. Tenhle díl má hlavně hodně prostoru komisař Gilbert, který se z velmi vtipné roličky dostal do ne už tolik vtipné role hlavní. No ale přežit se to ještě naštěstí dá. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • U žádného modelu vozu Peugeot 407 není možné stáhnout zadní okna úplně dolů, avšak v šesté minutě, kdy Djibril Cissé přesedá do onoho vozu, jeho zadní okna jsou stažena úplně na doraz. (Fisek)
  • Ani jeden z hercov z celej série nepochádza z Marseille. (Real Tom Hardy)
  • Film išiel do kín vo februári 2007 a úvod filmu hovorí o potenciálnom transfere Djibrila Cissého do Olympique de Marseille. TV hlásateľ Patrick Poivre d'Arvor dokonca aj spomína čiastku vo výške 60 miliónov eur. V realite skutočne Cissé prestúpil do OM v lete roku 2007 z anglického Liverpoolu, čiastka však bola "len" 9 miliónov eur. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama