Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Taxi 4 je čtvrtou částí slavné automobilové ságy Taxi napsané Lucem Bessonem. Všichni hlavní herci trilogie Taxi se vrací ke čtvrtému opusu – taxikář Samy Naceri, nešikovný policajt Frédéric Diefenthal, komisař Bernard Farcy, jehož role zaujímá v tomto díle mnohem významnější post než u předchozích dílů. Rovněž se vrací Emma Wiklund (dříve Emma Sjöberg) a Edouard Montoute, stejně tak i režisér Gérard Krawczyk, který stál u zrodu Taxi 2 a 3. Jediná Marion Cotillard, hvězda třech předchozích filmů, se natáčení čtyřky nezúčastnila. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (304)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Ještě že v této sérii Daniela hraje pořád ten samý herec, jinak bych si to nepustil. Bohužel ale jak u Francouzů bývá pravidlem, tak každý další díl bývá slabší jak ten předchozí. Zde už jde jen o natahovanou sérii, kde vlastně už není co vymýšlet nového a pořád jde o rychlého Taxíka, který všem natrhne prdel. Další díl už spíše ne, než ano. 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jestli série Taxi v minulých dílech dělala z policajtů blbce, tak čtyřka z nich dělá vyloženě retardy. Ale nemůžu si pomoct, mě to přišlo vtipné a dost nahláškované, byť pár zbytečně dementních scén dojem trochu přeci jen kazí. A i ten Danielův taxík šel tentokrát dost do pozadí, hlavní slovo dostávají Emilien a komisař Gilbert. Čtyřka je více než akční krimi komedie spíše taková neškodná taškařice připomínající staré bláznivé francouzské komedie. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

Prvni taxi bylo v pohode a vtipne... Dvojka se jeste dala, i kdyz chyby byly uz ve vetsi mire ... trojka jeste horsi ale jeste stale obsahovala par dobrych vtipu a veci.... ale tenhle dil je uz cerpani penez ze zabehle znacky. Film neobsahuje skoro zadny vtip a celou dobu jsem si rikal tohle tady uz bylo. A nejvice me sklamali ze vymenili peugeota 406 za tohle auto ktere vypada jako auticko z obchodu. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je už opravdu přespříliš. Trojka maximálně, ale toto pokračování je zcela hloupé a postrádá absolutně vše, co zdobilo první dva díly. Je tu sice borec Daniel a jeho TAXI, ale samotných honiček a dopravení cestujících včas na určité místo je neskutečně málo. Snad jednou nebo dvakrát na to Samy Naceri šlápne a to je opravdu málo, oproti skvělé akční jedničce a slušné dvojce. Děj nyní není přihlouplý, ale totálně dementní a samotné scény vyznívají většinou naprosto antivtipně. Emil zase vyvádí psí kusy ale má aspoň charisma, na druhou stranu absolutně zklamal Giber, který zaslouží za tento výkon ODPAD!. Vše zachraňuje sexybomba Petra. Dějem a samotnými scénami jde toto dílko rovnou do Odpadu!. Je nutné ovšem brát zřetel na hlavní hrdiny, kteří zůstali věrni... Jen doufám, že nebude TAXI 5. 25% ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

S přibývajícími díly příbývá i stupidita hrdinů, což je podle mého soudu vidět i na tom, že Marion Cotellard se účasti na čtvrtém dílu zřekla. Kdybych já viděl scénář, tak bych taky zdrhal. Čtvrtý díl je stupidní a možná je to i tím, že jedna z mála inteligentních postav, taxikář Daniel, byl strčen do pozadí a není ani zdaleka tolik vidět jako v dílech předtím. Další díly doufám nebudou na pořadu dne, je to totiž kopání hrobu a to bych tvůrcům za první dva taxi filmy nepřál. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Papier s dnešným prípadom pre komisára je chybný a rovnako je tiež na opačnej strane prázdny, hoci by na ňom mal byť popis podozrivého. (Real Tom Hardy)
  • Taxi mělo ve filmu na poznávací značce číslo 2007, odpovídající roku natočení filmu. (SallyZen)

Reklama

Reklama