Reklama

Reklama

Když se účastníci nové reality show pod vedením režiséra Murphyho vydají do virginských lesů, netuší, že kromě kamer je budou sledovat oči zmutovaných kanibalů, toužících po čerstvé mase. Tentokrát půjde skutečně o život a ten, kdo prohraje, nepřežije...  Měla to být skvělá rodinná reality show odehrávající se v západní Virginii. Pod vedením režiséra Dalea Murphyho (Henry Rollins), který kdysi sloužil ve speciálních jednotkách, se skupina odvážlivců rozdělená na dvojice pokusí přežít v divočině pokryté neprostupnými lesy. Ovšem záhy se ukáže, že účastníky soutěže nesledují pouze kamery. Nikdo nepočítal s tím, že se ve stínu stromů skrývá rodina zmutovaných kanibalů, kteří baží po čerstvém mase. A hodlají ho ulovit za každou cenu. Nejbrutálnější reality show všech dob začíná, tentokrát půjde skutečně o život. Ten, kdo prohraje, skončí pod rezavým sekáčkem nenasytných lidojedů... V dalších rolích hrají Erica Leerhsen, Texas Battle, Daniella Alonso, Crystal Lowe ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (402)

juta 

všechny recenze uživatele

Temná atmosféra je tu ze začátku narušena natáčením realityshow. Jak přijdou na řadu zmutovanci, tak aktérům začíná docházet to, že můžou přijít o život a od té chvíle začíná opět starý dobrý Pach krve. Nechybí tu brutální scény, které ještě z mého pohledu mohly ukázat víc a do poslední chvíle nevíte, kdo a zda vůbec někdo přežije. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna zápletky. Myslím, že se druhý díl vtipem vyrovnal prvnímu. Na druhou stranu co se týče hereckého obsazení a výkonů, tak si myslím, že druhý díl dost výrazně klesl. Příšerky jsou stále stejně škaredé a možná i o trošku více kreativní. Tak nějak globálně na mě druhý díl zapůsobil přibližně stejně jako ten první. 2* ()

Reklama

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Musím říct že když jsem to viděl 2.3 v noci na Primě připadalo mi to spíš jak komedie, než horor. Zvlášť ten začátek jak tam tu blondýnu rozseknou napůl, vyletí pouze střeva, žádná jiná část tam asi nebyla, a poté ji odtáhnou jako gumového panáka ''sorry ale tohle ne!''. Tu jednu hvězdičku dávám alespoň za snahu a příběh. Díky za to že přežili alespoň jenom dva! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri hororoch by mal byť človek zosratý strachom alebo minimálne napnutý ako struna od napätia. Tu nič také nehrozí. Sám som film nevyhľadával, náhoda chcela, že sme to pozerali hromadne na jednej návšteve. Švagor bral film dosť vážne, my ostatní sme si z filmu iba uťahovali a o zábavu bolo postarané. Najviac zabil na konci ten malý "velociraptor" , ktorý dostal namiesto cumlíka ľudský chrumkavý prstík...Zábavná hovadina. 40%. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Me se to proste nelibilo a nebavilo me to a par dobrych(to je za 3) napadu film nezachrani, ale at se na me nikdo nezlobi tohle byla vykradacka vsech znamych a neznamych hororu. Napln filmu jak ze ''Strach v prímem prenosu'', nechutna hostina jak ze stare verze ''Texas Chainsaw Massacre'' ..spousta odlozenych aut jak z ''Wolf Creek'' a takto bych mohl pokracovat az do halelujaa...jednu hvezdicku davam za Henryho Rollinse. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (21)

  • Jak někteří z vás možná spatřili, na konci filmu Wrong Turn přežil jeden mutant. Ten samý hraje v tomto pokračování a na konci filmu ho můžete uvidět také - čili také přežil. (Dines)
  • Mike (Matthew Currie Holmes) má na sobě tričko s nápisem BR Battle Royal, což je asociace s hororem Battle Royale (2000). (kukkik)

Reklama

Reklama