Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokračování již tak průměrného snímku dopadlo, tak jak asi každý očekával. Tedy béčkově až to pěkné není. Scénář má sice své světlé momenty, ale to neplatí o režisérovi a střihu. O Lussierových kvalitách nejlépe vypovídá jeho utkvělá představa, že když je nějaká scéna dražší, tak je škoda pustit ji jen jednou. Obvzláště padající piano je "zážitek". Obsazení je děsné a nic na tom nemění ani zoufale se snažící Fillion. Mohl to být solidní průměr, jenže to by tam nesměla být závěrečná čtvrthodina, která je těžce mimo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film moc společného se svým předchůdcem nemá a to je jen dobře. Nějakého napodobování jsem si ani nevšiml a hned od začátku mě zaujal výběr herce v hlavní roli bo jsem nedávno viděl film Serenity a Nathan Fillion tam docela exceloval. Tady měl sice slabší rozjezd, ale ke konci to už byla z jeho strany paráda. O proti jedničce se zde pracuje především s duchy ( přízraky) mnohem víc a zjevení přes monitor se tu objeví jen velmi zřídka. Navíc je zde mnohem více mrtvol, takže ubyla várka psycha a nastoupila i vítaná akčnost což jsem rozhodně uvítal. Podle mě má tenhle snímek skoro stejnou kvalitu jako jeho předchůdce. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda krása, opravdu se mi to líbilo a to duchařiny zrovna nejsou můj šálek kafe. První díl jsem zatím neviděl, takže nemůžu srovnávat, ale tohle byla opravdu velmi dobrá podívaná u které jsem se opravdu nenudil. Příběh dost originální, zachránění lidé před smrtí třetí den zcvoknou a zabíjejí. Prsty v tom má starej dobrej Lucifer a jeho světlo- dobrej nápad to se musí nechat. Film obsahuje i několik slušnejch lekaček, duchové vypadaj slušně a tak není si vlastně na co stěžovat, teda až na těch pár špatnejch digitálních triků a poměrně nepovedenej konec, ale jinak super. Prostě hodně slušná duchařina která rozhodně stojí za zkouknutí. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Aspoň že si dvojka drží štandard nasadený prvým dielom, aj keď treba povedať, že moc vysoký nebol. Film som pozeral nadránom a pri tých podľa mňa nasilu vložených ľakacích scénach som si skoro odbehol sa posrať. Námet je pre mňa celkovo zaujímavý, tak ako v jednotke ale mám poct, že tvorcovia mohli z námetu vytlačiť aj viac. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se od urcite realnosti jednicky obraci vice do beckovych vod, pribyly pletky se satanem a je to jednoznacne ke skode. Vsechny ty mysticke blaboly delaji z atmosfericke podivane rozblemcanou kasi. Na druhou stranu sympatak Fillon film dokaze utahnout a Lussier umi predlozit hromadu sice zcela ocekavatelnych, ale presto vyborne fungujicich lekacek. I kdyz mi bylo jasne, ze na hlavniho hrdinu ted neco vyskoci, ve vysledku jsem to vzdy odnesl silnym trhnutim (a jednou dokonce kratkodobou zastavou srdce). Ale s lekackami se vaze jedno minus - ktereho sibala (od vyrazu "sibat nekomu") napadlo pouzivat je jako vyplneni strihu (scena - zcela zbytecna lekacka - jina scena)?! Byl takovy exces skutecne nutny? Odpovim si sam - nebyl. Kdyby se vychytaly podobne chyby, mozna bych dal za ty infarktove momenty o hvezdicku navic. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)
  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)

Reklama

Reklama