Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abe Dale (Nathan Fillion) má dobrou práci a milující rodinu. Jednoho dne je však před jeho očima rodina zavražděna mužem jménem Henry Caine (Craig Fairbrass). Z výčitek, že se mu nepodařilo své blízké zachránit, se pokusí o sebevraždu. Upadne do klinické smrti, ale přežije. Najednou rozeznává lidi, kteří jsou blízko smrti. Zachrání mnoho životů, ale pozná, že za každého zachráněného se nyní stává odpovědným. Pomalu začíná rozumět vyvraždění své rodiny a svým novým schopnostem, což ho žene na apokalyptickou cestu do pekla, z kterého není úniku. Zajímavost: V Americe zažije každý den průměrně 774 lidí klinickou smrt. 80% lidí uvádí, že vidělo oslnivé bílé světlo předtím než se vrátilo zpět. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je na tom v podstatě na stéjné úrovni jako ten první, jenomže vizuální a technické prvky tomuto filmu ubraly. První díl se dle mého základal na jednoduchosti a celou dobu na ní stavěl a to se mi líbilo. Toto pokračování mi přišlo takové přeplácané, ale pořád dobré. Kdybych viděl poprvé tento díl, tak by se mi možná líbil i více tento. ( 17.10.14/MAC ) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 bol natočený film "Hlas smrti", v ktorom si hlavnú úlohu strihol Michael Kreaton. Bolo to niečo o tom, že ak chcete komunikovať s mŕtvymi, stačí si po večeroch nahrávať na video kazety šumenie televízie a následne ho analizovať prostredníctvom nejakého audio-vizuálneho počítačového programu. Nezaujalo ma to. Dal som dve hviezdy. O dva roky neskôr bolo vyprodukované pokračovanie "Hlas smrti 2: Svetlo". Je to už bez Michaela Kreatona a so svojím predchodcom to nemá moc spoločného. Pribudol tam okultný, satanistický rozmer mierne šmrncnutý "Nezvratným osudom". Tria Mera. Tretí deň. Tri šestky. Tri hviezdičky. *** ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Náběh na 4* se jednoznačně konal, ale nebýt předvídatelnosti příběhu a hlavně konce, možná by na ně i došlo. Pár neskutečně lekavých scén, při kterých jsem opravdu málem vyletěl z kůže, byli pro mě po docela chabém prvním díle velké překvapení. Celý nápad se světlem, kterým svítí lidé, co zemřou je velmi zajímavý a chybí mu jen kousek k vrcholu promyšlenosti. Bohužel od prvního okamžiku, prvního světla u člověka, je vám jasné jak film skončí. Což je velká chyba, protože není nic horšího než průhledný horor, který vás nepřekvapí. Lekací scény jsem pochválil, ale je hodně cítit, že jsou do filmu poměrně vnuceně vloženy, příběhu neprospívají a "jen" vás vyděsí. Pokud bude trojka moc si neumím představit o čem bude. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pokračování již tak průměrného snímku dopadlo, tak jak asi každý očekával. Tedy béčkově až to pěkné není. Scénář má sice své světlé momenty, ale to neplatí o režisérovi a střihu. O Lussierových kvalitách nejlépe vypovídá jeho utkvělá představa, že když je nějaká scéna dražší, tak je škoda pustit ji jen jednou. Obvzláště padající piano je "zážitek". Obsazení je děsné a nic na tom nemění ani zoufale se snažící Fillion. Mohl to být solidní průměr, jenže to by tam nesměla být závěrečná čtvrthodina, která je těžce mimo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film moc společného se svým předchůdcem nemá a to je jen dobře. Nějakého napodobování jsem si ani nevšiml a hned od začátku mě zaujal výběr herce v hlavní roli bo jsem nedávno viděl film Serenity a Nathan Fillion tam docela exceloval. Tady měl sice slabší rozjezd, ale ke konci to už byla z jeho strany paráda. O proti jedničce se zde pracuje především s duchy ( přízraky) mnohem víc a zjevení přes monitor se tu objeví jen velmi zřídka. Navíc je zde mnohem více mrtvol, takže ubyla várka psycha a nastoupila i vítaná akčnost což jsem rozhodně uvítal. Podle mě má tenhle snímek skoro stejnou kvalitu jako jeho předchůdce. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V čase 21:12 je vidět na zdi plakát k filmu Věc (1982). (Korbitch)
  • Film soutěžil o cenu Saturn v kategorii nejlepší DVD vydání. (Terva)
  • Z rozpočtu 10 000 000 amerických dolarů se do roku 2008 tvůrcům podařilo vydělat jen 8 milionů. (Terva)

Reklama

Reklama