Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při dnešním „prochcaném“ dni jsem se rozhodl, že si zas jednou pustím nějakou „akčnější“ českou komedii a dám si na chvíli voraz, od těch amerických či mých oblíbených hororů. Někdo z mých přátel mi kdysi poradil tenhle film a já se k němu tedy po letech konečně odhodlal. To jsem ovšem ještě nevěděl, co si to zas pouštím za kokotinu. Herecké obsazení nevypadalo zas až tak špatně, ba jsem se dokonce ze začátku i docela dost nasmál. Bohužel podprůměrný scénář si pro mě přichystal dosti kýčovitou podívanou, kterou jsem nebyl prostě schopný akceptovat/ v daný čas vstřebat. Takže ať se na mě pán režisér nezlobí, ale tomuhle shitu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Teď budu chvilku sprostej a hrubej. Nic jinýho si totiž film, kterej na mě už pouhým názvem útočí sprostotou a jednoduchostí, nezaslouží. Po hlavě byste zasloužili vzít všichni do jednoho (nejlíp něčím fakt velkým a fakt těžkým) a do prdele byste potom zasloužili všichni do jednoho nakopat (nejlíp nějakou fakt velkou a fakt těžkou botou). Tohle je absolutně to nejhorší, opakuji; absolutně to nejhorší, co jsem viděl od té doby, co rozeznám hovno od bonbonu. Důkazem jsou, mimo jinýho, čtyři hvězdy verbala. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si to omylem pustil znovu. Samozřejmě jsem to nedokázal celé dokoukat. Jde o příšernou slátaninu, ale občas to své kouzlo má. Na ženské se dá koukat a pár scénám stylizace sedne. Možná škoda, že Bystroň nedal vzniknout dalšímu vymazlenějšímu a dražšímu bráškovi, kde by bylo lepší i mužské herecké obsazení. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak to pozor, první polovina tohoto žánrově zkříženého filmu byla velice dobrá! Černý humor, absurdní postavy a hlavně byla zábavná jakási břitkost a rychlost, s kterou byly jednotlivé scény sázeny na obrazovku. K velkému překvapení od dobře načrtnutých (pod)příběhů a osudů jednotlivých postav je záhy upuštěno, zůstávají nedotaženy a potenciál krutě nevytěžen. Namísto toho se film pokouší o jakousi gangsterskou střílečku á la Pulp Fiction, jenže to se příliš nedaří... 6/10 ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno se Bystroňovi musí nechat. Pokusil se být originální. Ale být originální za každou cenu je strašně škodlivé. Bohužel, pod jeho režijní taktovkou vznikl šílený propletence čehosi, co mělo být zařazeno mezi komedie obasahjící velkou dávku černého humoru. Můj mozek zaznamenal pár takových vtipů, které ale byly velmi nevalné kvality. Takže mi z toho vychází naprosto zbytečný výblitek a reklama na smíchovský klub Big Sister. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)
  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)

Reklama

Reklama