Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Může obsahovat SPOILERy Jediný film, který čeští distributoři pojmenovali perfektně - Po hlavě do prdele se řítí celý příběh, pointa, myšlenka(jestli bylo poselstvím filmu vůbec předat myšlenku - já bych to sázela na výplach mozku). "Moderní" svět v tehdejším roce 2006 podle filmu obsahoval to, že malé děti se páří a mají spolu mimino, dva malí holomci prodávají zbraně apod. Neviděla jsem větší pitomost s takovou koncentrací hlouposti na jednu jedinou sekundu filmu - všechny věci a skutečnosti které naprosto nenávidím a šokují mě se tu objevují jakoby nic. Propojení tohoto plus ještě náboženských keců a homosexuality (a to normálně proti homosexuálům nic nemám)...to je na mě opravdu moc! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pulp Fiction po česku i tak by se to dalo říct. Jenže celý je to poněkud divný z pohledu několika lidí jedna situace ,která se opakuje. To je asi jediný v čem jsem se vyznal. Pak už to byla slátanina o ničem samá vražda střelba mafiáni,prostě se v tom člověk ztrácí a neví o co vlastně jde. Na český film tam bylo moc mtrvých. Pak sex 13náctileté a 14letého a jak jinak to skončí než ,že je v tom. taky poněkud bizardní. Celý snímek se odehrává v noci či někdy v podvečer a je to snímaný nák moc tmavě,což jenom stěžuje orientaci a působí chaoticky. Tohle se prostě nepovedlo. ps:komedie to opravdu není ,nebylo čemu se smát. ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Klady: Miestami Ondřej Vetchý Zápory: Chaotický strih, mozaikovitosť filmu má veľké trhliny, dialógy ak sa to dá tak nazvať sú úbohé, plytkosť postáv, nedá sa s nimi stotožniť ani zaujať k nim postoj. Posledne minúty ako dokument o pôrode v domácom prostredí by mohlo byť. Čiže zvyšok strihnúť a ponechať len túto pasáž, ale bez slov. Len podfarbiť hudbou. ()

Joll odpad!

všechny recenze uživatele

S Waterloo po česku nejhorší film co sem měl kdy tu možnost shlídnout. Něco tak blbýho hnusnýho bez výkonů bez smyslu stupidního a přehnanýho jsem ještě neviděl.Ani nebudu popisovat co je na tomto filmu špatně, protože je to všechno!Doslova je tohle průjem novodobé české kinematografie, jak se do toho mohli Mádl, Vetchý a Žilková nechat uvrtat naprosto nepochopím.Jo a české Pupl Fiction????Vůbec nechápu to srovnání, nemá to zhola nic společného krom snad stylu vyprávění kterej je zde oproti PF naprosto otřesnej jinak zhola nic spíš bych řek.Vyhněte se této příšernosti obloukem, ale když se chcete filmově potrápit tak toto je Number ONE a to sem myslel že Waterloo po česku nic nepřekoná:) ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Mým největším "zlozvykem" při sledování filmů je to, že je dokoukávám do konce... Nebýt tohoto vypnul bych tuhle žumpu po deseti minutách... Zrovna včera (6.9.2009) jsem četl článek o tom, jak je na tom český film špatně a jak diváci přestávají chodit na české filmy do kina... Ještě pár takových kousků a přestanou chodit úplně. Kdyby si byl tvůrce vědom toho, že točí pokleslost prvního řádu, mohlo vzniknout podobně "zábavné" dílko jako byl Brak. Ale tady to snad, proboha, bylo myšleno vážně - po vtipu ani stopa! Do Bystroňových projektů už prosím neinvestovat ani halíř! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)

Reklama

Reklama