Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (259)

whack 

všechny recenze uživatele

Táto čierna komédia, ktorú moralisti asi nemajú v láske, ostro paroduje všetky spoločensky zaužívané stereotypy a predstavy o oficiálnej politicky korektnej pravde. Berie si na mušku vojnu proti terorizmu, politiku, úradníkov, silikónovými celebritami ovládanú mládež, hrdé americké patriotické rodiny, nezmyselné tradície a mýty. Je to primitívne a buranské, nemá to žiadny cieľ, ale je to taký rovnaký meter na mfp spoločnosť naokolo. ()

novoten odpad!

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Boll pochopil, že když už musí Postal adaptovat, tak v silně satirickém duchu. Průšvih ale je, že se snaží zesměšnit všechno, točit krvavou akci a ještě pomrkávat na hráče. Zapomíná přitom, že to zvrácené kouzlo herní předlohy bylo ve volnosti. V rozhodování, zda si poklidně dojdu za zadaným úkolem nebo nasadím kočku na brokovnici a občasné podružné strefování se do Američanů jenom podpořilo atmosféru. Ale tady je právě tohle nenápadné pošťuchování dovedeno do extrému a tím pádem ztratí veškerou zábavnost, nemluvě o Bollově zdánlivě sympatickém, ale ve skutečnosti až trapně samolibém zviditelňování sama sebe. Jediným pořádným plusem je tak Sammy Bin Ládin a to je málo. Některé věci zkrátka pro film určeny nebyly. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Taková neškodná blbost. Překvapivě se tomu nedá moc co vytknout, snad jen až moc velká lehkomyslnost. Z Postalu se dalo vymačkat mnohem víc... Je tady všechno to 'šokující' - masakr harantů, přejetí mimina, headshot šikmooký babky, Bush, Usama a tak dál. Ale pořád v takový decentní míře, žádný vetší efekt z toho. Naopak skoro žádný gore a žádný kozy. Takže podprůměr. Tak ale hlavně, že si to Uwe užil. (screeny) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som fanúšikom videohry, i keď je dosť prehnane agresívna. Hrával som ju ale veľmi rád, lebo bola originálna a vtipná a na tú dobu bola vážne jedinečná. Toto dielko sa ale veľmi nepodarilo, bodaj by sa aj, keď sa úlohy režírovať zhostil Uwe Boll. Uznávam, že pár postavičiek sa podobá na tých z videohry ale príbeh je príííšerný a nudný a nemá hlavu ani pätu. Trocha pochválim slovenský dabing, Usáma je vďaka nemu nezabudnuteľný a tiež scénka, keď si Bush volá s Usámom a nazve ho starým kujebákom, ale to je tak všetko. Dve hviezdy dávam za to, že som fanúšikom hry a že bol aspoň pokus sfilmovať úspešne túto gamesku. ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Nepochybně nejlepší filmové zpracování počítačové hry všech dob - Postala 2 jsem nahrál dost :). Je mi naprosto jedno, jestli to natočil Boll nebo kdokoli jiný, tohle je tak brutálně přímočarý a jednoduchý humor, že lepší oddechovku si teď nevybavuju. Celé je to podmáznuté parádním soundtrackem a Zack Ward je maximální borec takové úrovně, že to ani není slovy popsatelný. No kam se sere Bond. Postal je vším možným, jen ne pokusem o zmapování politické situace či snahou o jakýkoli přesah. Postal se ani nesnaží vůbec nic říct, a z Uweho tak táhne v dnešní naprosto svěží pocit, že už mu jsou ti teroristi i Bush úplně u prdele. Neskutečně příjemná změna. Netočit to zrovna on, hodnocení jde mnohem výš, protože tohle prostě NENÍ ŠPATNÝ film! On teď hold doplácí na to, že se furt chová jako kokot. Škoda, že to lidi neumí projednout zapomenout a hodnotit film místo tvůrce. Vždyť i hra byla o dost horší. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Snímek byl inspirován stejnojmennou počítačovou hrou. (AngelusCZ)
  • Zlatá malina - Nejhorší režie (U. Boll); nominace - Nejhorší herec ve vedlejší roli (U. Boll a V. Troyer). (Petr23)
  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)

Reklama

Reklama