Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Bylo zatraceně fajn vidět Davida Schwimmera zase v něčem hrát. A když mu navíc zdatně sekundují Simon Pegg, Alice Eve a Natascha McElhone, tak je to ještě o to lepší. No a jelikož jméno Simon Pegg znamená i pořádnou porci ztřeštěné zábavy, tak předpoklady zabavit Vás na onu rozumnou stopáž 86 minut, má snímek více než dobré. Musím se přiznat, že k tomuhle filmu jsem se dostal úplnou náhodou při "surfování" po TV kanálech a to nenadálé hromadění mrtvol a přehnaných událostí mne zaujalo natolik, že jsem zůstal u téhle žánrovky jako přikovaný až do konce. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Může být komedie černější? O tomto filmu jsem vůbec nevěděl a narazil jsem na něj náhodou. Má dobré obsazení a neskutečný počet zvratů. Co začne jako nevinný snímek se najednou zvrtne v sérii šílených událostí. Když už si myslíte, že to nemůže být horší, tak se vždy stane něco, co vás překvapí. Dost bych vyzdvihl výkony Simona Pegga a rozkošné Alice Eve. Je tam pár dost vtipných momentů. Filmu pomáhá i skvělá hudba. Konec je dost ujetý... "Detektiv Sádlo přijde leda na to, kde tu prodávají bagety." :D ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní černohumorný thriller. Jeden z nespletitějších a nejatraktivnějších scénářů v tomhle žánru vůbec. Nejen že ústřední trojice je zábavná sama o sobě, potěší i vynikající hlášky a nepředvídatelné zvraty objevující se každých 5 minut, divák je doslova šokován a fascinován scénaristickými perlami, které režisér tasí a já film spolkl i s navijákem. Paráda pro tyhle filmy mám slabost. 90% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Sakra, já ho fakt praštil!" Klasická černohumorná britská komedie, kterou lze vidět opakovaně. Jakmile se začnou vršit mrtvoly, člověk si vzpomene na české fláky Čtyři vraždy stačí, drahoušku, Konec agenta W4C či Pane, vy jste vdova. Vytříbený smysl pro temnou legraci máme s Brity společný. Kolotoč náhod a neštěstí promění triviální vydírání v nekončící eskapádu malérů, během které se většina postav odebere na pravdu boží. Pistole, sekery, nože či septik si rychle najdou svůj cíl. Pokud si divák není ke konci jistý, zda film končí dobře nebo špatně, poslední vteřiny ho o tom přesvědčí...Klipový střih, šlapající Gogol Bordello, Rammstein, Eels či B.Strong dodávají snímku patřičnou šťávu. Vražedně milé. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná černohumorová ulítlá a místy až parodická komedie, jejíž příběh se graduje ad absurdum a od nevinné původní zápletky se děj rozjede do nečekaných končin. Postavy jsou herecky známé tváře a charakterově slušně napsané, společně s příběhem se rozmotávají i jejich tajemná minulost a identita a hned několikrát jsem se fakt od srdce smál. Potěšující jednohubka, ve které je humoru i mrtvol víc, než by divák na začátku očekával. Pegg a Schwimmer prostě umí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Charlie (David Schwimmer) čte na začátku filmu knihu "A Brief History of Time", v Česku vydaná pod názvem "Stručná historie času", od kvantového fyzika a astronoma Stephena Hawkinga, pod jehož jménem se představí policistovi. (Driss)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2006 na filmovém festivalu v Cardiffu. (ČSFD)
  • Filmováno na Isle of Man, Monmouthshire, ve Walesu, nebo například v Kanadě. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama