Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánský boss Fay nařídil zabít jednoho ze skupiny pěti kamarádů / gangsterů, protože se ho pokusil zavraždit. Za úkol to dostane dvojice jeho kamarádů, druhá dvojice se rozhodne tomu zabránit. Ke střetu dojde u něj doma a po divoké přestřelce se dohodnou, že společně provedou ještě poslední zakázku a potom vyrovnají své dluhy... (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

tombac 

všechny recenze uživatele

Anthony Wong Chau-Sang v dlouhém plášti a černým brýlích, věrní kamarádi po jeho boku, proti nim banda grázlů, křížem krážem namířené pistole, staccatto westernově rytmické a zpomalené střelby, melodická a brnkavá hudba, zpomaleně letící plechovka... to je epesní akční lahoda s precizní, omamnou, až woovsky silnou osudovou atmosférou. Zásadoví chlapi s "kolty proklatě nízko", ztvárnění plejádou známých hongkongských tváří, v pravděpodobném vrcholu tvorby Johnnyho To. Už aby byly Vary, kde zacinkají nábojnice v tomto stylovém gangsterském opusu z reproduktorů kinosálu. Bude to bezesporu velký zážitek. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Kam-Yuen Szeto, Tin-Shing Yip .. Chladný mafiánský opus. Neuvěřitelně hloupé, nemožně naivní a neskutečně samoúčelné. Prostě iracionální blábol. Film má sice několik slušných přestřelek evidentně dělaných na rádoby efekt, ty jsou však spojeny nudným dějem, který je plný těžko uvěřitelných náhod. ___ A neviditelných neprůstřelných vest, fakt :-/ ()

Reklama

Philcze 

všechny recenze uživatele

Jeden z vrcholů asijských kriminálních thrillerů. Osudovost z toho teče už od prvního zaklepání na dveře a i přes brutální tempo je na emoce dost času. K tomu obrovský příval vizuálně neskutečně vymazlených přestřelek, kterým To tentokrát dodal trochu asijské mystiky, čímž jdou veškeré výtky k nesmrtelnosti některých hrdinů spolehlivě mimo. Kdyby bylo Exiled slavnější než je, tak by se konkrétně dostaveníčko u doktora navždy zapsalo do fondu filmových akčních scén. Ideální příklad filmu, který prezentuje komorní a osobní příběh tak velkolepým způsobem, že budete přikováni k sedačce ještě hodinu po skončení. 100% ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Podobný „majstrštyk“ se popisuje jen těžko. Vlastně ani nevím z kterého konce se do toho pustit. Dlouho po shlédnutí ve mně rezonuje galon různých pocitů, které nedokážu přesně popsat. Johnny se vytáhnul a dává nám nahlédnout do života nelítostných gangsterů, kteří nechodí pro ránu kulkou dál, než já ráno pro rohlíky. Vynikající práce kamery, zobrazení zabijáků „po pracovní době“ a skvělí herci dávají vzpomenout na krásné časy s filmy Johna Woo a Sergia Leoneho. Exiled je vynikající kompromis mezi těmito velikány… ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Největší zklamání z Asie za poslední roky a nechápu jak je to vůbec možné ??!! Johnny To je slušný režisér, netočí špatné filmy, ale tohle byl naprostý propadák s excelentním hereckým obsazením !! Nick Cheung, Anthony Wong, Simon Yam tohle je herecká elita Hong Kongu, ale ve špatném obalu. Příběh nezajímavý, nudný a zdlouhavý, akce absolutně o ničem, žádný souboj, pouze nezajímavé a nepřehledné "přestřelky" kde místo krve stříká červený prášek, tohle bych toleroval v 90. letech né v roku 2006 a do toho vizuálně slabý westernovský look. Obrovský omyl. 2* za cásting. ()

Galerie (14)

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Reklama

Reklama