Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na Jacka Blacka už asi nezbyly peníze a tak to musela vzít neforemná věc, jménem Dan Fogler a ten mi vůbec nešel pod vousy. A tím pádem mi nesednul celej film, kterej byl na něm postavenej. Ale pár dobrejch věcí se tu našlo. Ping-pong jsem hrál a dodnes rekreačně pinkám, takže záběry ze zápasů mě bavily, jakkoliv byly nesymylný. Rozesmála mě i scénka s agentem a jeho cynkáli v propisce. Z herců bych vypíchnul Thomase Lennona, coby šílenýho dederona a pak pochopitelně Maggie Q, kterou prostě žeru. Mohla to bejt luxusní úletová komedie, ale s timhle režisérem, a zejména hlavním představitelem, to prostě nešlo. 40% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Svizná nicim nezatuzejicí komedie. Vemte mortal kombat a smíchejte s vybíjenou a máte komedii o tajném turnaji v ping pongu poradane uzasnym zaporakem v podani Walkena. Mozná to , že film má jen 90 minut je naškodu. Vše jde rychle dopředu , že vlasně celý vycvík je rychlý do 5minut a nevíme ani zda se zlepsil ci ne. To je jedno tady jde o gagy. Necekal jsem , ale defacto se chvílema film zvrtne do parodie. Samotny turnaj by zaslouzil delsi trvaní , jenže turnaj je zastěrka. Celou dobu se prostě čeká až se utká se samotným Fengem! Važne jsem se bavil a jako oddychovka večer po praci doporucuju. Plno dobrých foru a Walken jako sef trida je kouzelny. Btw. chci taky byt ucen od cinske sexy ping pongove hracky. 70 procent ()

Reklama

Spock 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to je v dnešní době nějaká móda točit filmy ze sportovního prostředí, viděl jsme j už několik podobných kousků, ale tento se moc nepovedl. Hlavní hrdina i záporák se do svých rolí sice hodí velmi dobře, stejně jako „šílený hráč“ z Východního Německa, bohužel však vtípky tvůrců nevyloudily na mé tváři příliš úsměvu. Ani sympatický trenérova dcera to nemůže zachránit. Pokud se chcete pobavit u komedie ze sportovního prostředí, tak vám osobně doporučuji Blades of Glory. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Hele, nemáme prachy na Jacka Blacka, existuje ještě nějakej podobnej tlusťoch? jo co Dan Fogler? Zahraje to podobně. A taky že jo, fat boy co miluje 80s rock vám tu nakope zadek. jen se podívejte na ten poster. Není to herec co by dokázal utáhnout film, celé si to pro sebe ukradne Walken, který je jako záporák prostě k umačkání nádherný, stačí pár vět a emocí a víte kdo tomu filmu vládne, nejraději byste viděli film, který je o antihrdinovi Walkenovi. Jo a i když je na posteru jako hlavní Maggie Q tak je tu zoufale moc oblečená a zoufale málo někoho kope hvězdicovým kopem... vtipy jsou čitelné a příliš jednoduché, z podobného ranku budu vždy volit spíše Vybíjenou než tenhle flák. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama