Reklama

Reklama

Muž z oceli

  • USA Man of Steel (více)
Trailer 11
USA / Kanada / Velká Británie, 2013, 143 min

Ve vzdálené galaxii se nachází planeta Krypton, která se kvůli vyčerpání přírodních zdrojů ocitá na pokraji záhuby. Jor-El věří, že jedinou nadějí pro jeho lid je najít jinou vhodnou planetu k životu. Vysílá svého novorozeného syna Kal-Ela na planetu Zemi. Generál Zod se domnívá, že za zkázu planety je zodpovědná vláda, a rozhodne se převzít kontrolu. Poté zabije Jor-Ela a je i se spolupachateli uvězněn ve vesmírném žaláři. Zod přísahá, že Jor-Elova syna jednoho dne najde a pomstí se. Na Zemi se Kala ujmou manželé Kentovi, kteří mu dají jméno Clark. Už jako malý chlapec si Clark připadal jiný. Jeho zvláštní schopnosti ho děsily, nerozuměl jim a snažil se je před svým okolím skrývat. Když se od svých rodičů dozví, že pochází z jiné planety, jeho život mu konečně začne dávat smysl. Planeta Země mu poskytla domov, nyní je tedy na něm, aby Zemi a její obyvatele ochránil. Clark pozmění svůj vzhled a vydává se do Metropolisu, kde jako Clark Kent nastupuje do redakce Daily Planet a mění se v anonymního zachránce lidských životů. Jediný, kdo pozná Clarkovo tajemství, je jeho láska Lois. (TV Nova)

(více)

Diskuze

FloTin

FloTin (hodnocení, recenze)

Já si pamatuju že v Red Son zestárnu až když se slunce začalo měnit.

 (hodnocení, recenze)

wenca

jo je... ale proč, to nevím :D:D:D v komiksech je tachy skoro furt mladej a v Království tvé, kde je i starej Brucík, tak tam to taky říkají, že stárne pomaleji... podle Smallville seriálu zase nezestárne zřejmě vůbec, co jsem pochopil, taky fajn :D

na příspěvěk reagoval JohnyMaSpani, FloTin

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

Pamatuju si že v jednom díle Lois&Clark řikali že Superman bude furt mladej a Lois už bude stará babka.. ale nevím jestli je to officialní Supermanovská věc, že starne pomaleji

radek.svara

radek.svara (hodnocení, recenze)

hanzi_111

SPOILER

Ne, když Krypton explodoval tak je to z té hybernace dostalo ,.. a pak projížděli planety kam vyslali průzkumné lodě až pak narazili na jendu kde byl nějakej ten pohon ? a Zod řikal že se 33 let na to připravovali ,.. tak mi to právě vrtá hlavou že jsou stejně starý

na příspěvěk reagoval majkl44

Uživatel radek.svara smazal svůj příspěvek.

Qantas

Qantas (hodnocení, recenze)

majkl44

este  ze    nezacal mazat   na konci   Lois  spomienky    ,som   zvedavy   na prve   cisla    z  Australie !

na příspěvěk reagoval majkl44

majkl44

majkl44 (hodnocení, recenze)

wenca

SPOILER: Jonathan mu tu záchranu sám zakázal, protože kolem bylo hodně lidí. A do Lois se zakoukal, objevila ho v té lodi a byli spolu sami, tak neměl důvod to před ní tajit. :-)

na příspěvěk reagoval Qantas

wenca

wenca (hodnocení, recenze)

SPOILER: Mě třeba přišlo divný, že nechal umřít tátu v tornádu aby neukázal lidem okolo že má superchopnosti, ale když Lois krvácela v Kanadě u ty lodi tak se nebáj svuj laser eye použít..

na příspěvěk reagoval majkl44

Arbiter

Arbiter (hodnocení, recenze)

Memoryk

Asi nerozumím. Pravděpodobně narážíš na slovo "nevyzrálou." Já ale nemluvím o tom, že by neměl S ujít nějakou cestu - já mluvím o rozporu jeho prezentace a reálných dopadů jeho činů, jestli mi rozumíš...

Memoryk

Memoryk (hodnocení, recenze)

Arbiter

A ty jsi čekal , že si obleče oblek a bude hned Superman? Snad si musí nějak najít cestu k tomu, aby byl Supermanem tak jak ho známe.

na příspěvěk reagoval Arbiter

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama