Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

MFZB 

všechny recenze uživatele

Slabý horor strašne a hlavne dosť nudný a v niektorých prípadoch mi prišiel ako dosť jebnutý. Takýchto filmov o šialených doktoroch je milión 5 a toto je práve jeden z tých najhorších. Ani krvavé ani strašidelné, proste nula bodov a prečo vlastne 2*?...už len že to nepôsobilo nejak amatérsky a za celkom fajné ženské. Nic víc... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Zúfalo rutinný horor o škole - bývalom sanatóriu, kde sa pohybuje duch sadistického doktora. Ten je trochu ako Freddy Krueger, lebo okrem jalových pokusov o záhrobný humor má aj schopnosť spôsobovať svojim obetiam halucinácie kde sa zhmotňujú ich traumy z minulosti. A že má hotové hody, pretože tam snáď niet študenta ktorý by neskrýval niečo poriadne temné, či už tragické úmrtia príbuzných, feťáctvo, násilníckeho frajera, alebo vyšinutú, jedlom posadnutú matku. Priam kvapalná koncentrácia negatívnych spomienok. Nikto z tvorcov sa ale s ničím moc nebabral, proste vzali nejaké vyžuvané klišé a zošili z nich aký-taký scenár. Najprv zoznámenie s historkou, potom pár vrážd, varovania starého školníka a nakoniec naháňačka po chodbách. Tento prostoduchý salámizmus tvorcov bez náznaku akýchkoľvek vlastných nápadov má však napodiv aj pozitívnu stránku. Dobre totiž viem ako snahy vymletých peromrdov, alias scenáristov o nejaký šokujúci zvrat môžu aj relatívne slušné béčko poslať expres na dno kadibúdky. Tak si myslím že je vlastne fajn že film nikam neuhýba a proste len tak sviští, bez nejakej drastickej zmeny skupenstva z ucelene hovnovitého na úplne roztečene sračkovité. Dokonca môžem povedať že finálne zúčtovanie s polonahým, tak trochu Cenobitným doktorom v lese bolo fajn a už len za to vyfasujú dáku hviezdičku. P.S. ale pokiaľ viem tak lobotómia sa predsa len nerobila s takými hrubými drúkmi, to už mohli použiť rovno zbíjačku. ()

Reklama

toomm 

všechny recenze uživatele

Podobnou slátaninu jsem dlouho neviděl. Ačkoliv se Ellis snaží držet klasických postupů, scénář mu veškerou snahu zabíjí. Tam kde by se jinak dala vyždímat solidní atmosféra (nahánění po temných chodbách s baterkami) se vždy objeví něco, co dává spíše nutkání se smát než bát. Ale variaci Nightmare on Elm Street bych v tom, narozdíl od ostatních uživatelů nehledal. Ačkoliv se tvůrci snaží vyobrazit psychologii postav moc se jim to nedaří. Zvláště pak u doktora. Jeho zabití (wtf?) jsem vůbec nepochopil. Za zmínku stojí pouze hudba v závěrečné lesní naháněčce a fakt, že na Sarah Roemer se moc pěkně kouká. 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ale jo ono by to i šlo kdyby to točil někdo jinej, proč proboha tohle Elis točil? Ne že by měl na moc víc, ale tohle není moc jeho styl. NEjvíc mě štval asi příběh který byl tak šíleně křečovitej, že bych blil, a ty hlášky doktora? To se snažil napodobit Kruegera? Moc mu to nevyšlo. Ale jako celek to i jde, ale víc jak 3* bych dát ani nemohl. ()

kobras5 odpad!

všechny recenze uživatele

Začínám si myslet, že si ze mě Prima Cool děla srandu s jejich rádoby hororama ve 23:15. Další z dílny velice nepovedených snímků, kde ačkoliv mě to neuspávalo, tak mě to ani nebavilo. Námět je celkem zajímavý, bohužel provedení již neuspělo. Z psychomaniaka v podobě mrtvého doktora šlo vytěžit mnohem více, vraždy absolutně nezáživné, prostředí dosti děsivé, ale vůbec nevyužité. Kladně hodnotím prostředí a námět. Záporně hodnotím vraždy, nevyužité možnosti (prostředí, situace, kde se nic neděje, ale šlo by tam zařadit alespoň nějaké vtípky), postava doktora, zapojení údržbáře do děje. 5% (viděno v TV). ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama