Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěží duchařina z After Dark Horror festu ( Pro ty, co nevědí, tak se jedná o bývalý festival, který každoročně představil 8 nezávislých filmů, zakládajících si převážně na originální myšlence) The Gravedancers není výjimkou. Má velmi zábavnou premisu, kde skupina přátel se pořádně opije a rozhodnou se zatancovat si na hřbitově, každý na jednom hrobě, ovšem netušili, že každý tančil na hrobě kriminálníka a následně je skupina tří přátel pronásledována duchem pyromana, sadistického násilníka a vražedkyňě s narušenou myslí. Plusem je, že má film velmi rychle tempo a často se tlačí na pilu, takže o Jump Scares rozhodně není nouze. Mínusem je lehčí digitální bordel v závěru. Slušná věc. 75% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od nynějška chodím na hřbitově jen po vyznačených stezkách a případnou potřebu močit vykonám až za branami areálu.. Mendez je evidentně velký fanda Sama Raimiho a nebo je to vzhledem k roku výroby Drag me to hell naopak? Tanečníci z kerchova na mě dýchli sympaticky staromilskou atmosférou, kdy kameraman netočí ze hřbetu rodeového býka a člověka pak ani tolik nepřekvapí, že vše vyvrcholí jako by nacisté zrovna otevřeli Archu úmluvy. Když si přidám umění udělat z dějové naivity přednost, efektní práci se strachem z neviděného a hravý nadhled spojený s nástupem lovce paranormálních aktivit v podání T.Karyo, tak mému stažení do pekel už nemohlo nic zabránit. Jen doufám, že není pod parketem Star Dance nějaké pohřebiště, aby pak při úplňku někdo nenaháněl Metráčka se sekyrou.. Purcell má velkou hlavu, jak pytel od banánů, Purcell se v davu neztratí.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film disponujúci strohým, kostrbatým scenárom a presne takými istými hereckými výkonmi. Nepodarilo sa mu ma nejak výraznejšie zaujať, ba ani len prekvapiť nejakou ľakačkou. Je plný, nie práve najlepšie natočeného, horrorového klišé a nepríťažlivých digitálnych efektov. Jedno poučenie som si však z neho zobral: Ani keď budem spitý ako Dán, a bude hrať ten najchytľavejší rock´n´roll, tak ma ani len nenapadne tancovať na hrobe, hoc i toho najväčšieho dobráka. Nieto ešte na hroboch mladého pyromana, žiarlivej vražedkyne alebo sadistického sexuálneho devianta, ako sa to podarilo hrdinom tohto horroru. ** ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dominic Purcell si nechal narásť vlasy a odbehol si v čase slávy Prison Breaku natočiť nenápadný horor Tanec s Mŕtvymi...vyhodil som drsný akcent, vyzerá s tými vlasmi ako ehm...a prizval si aj Tcheky Karya...a spolu z toho vznikol...dosť zaujímavý horor...koncept je jednoduchý a celkom fajn...exorcizmus je na inom leveli a Emily má krásnu tvár...oplatí sa určite vidieť v rámci duchárskych filmov značné oživenie ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kupodivu slušná duchařina. Vizáž (ne)mrtvých přízraků, co se začnou objevovat v plné polní až ve druhé půlce filmu, je fajn a dokáže nahnat husinu. Paradoxně je však nejlepší ta první, která výborně pracuje s atmosférou, kdy zlo pouze tušíme v jeho náznacích. Postupně se tlačí na pilu až zbytečně moc, což se jen potvrdí ve srandovním digitálním finále. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Pôvodne bol film plánovaný ako trilógia. (beso74)

Reklama

Reklama