Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nebolo to tak zlé. Už ten absurdný nápad natočiť film o tom, ako banda opitých priateľov začne tancovať na hrobe kvôli čomu aj vyvolajú duchov ľudí - zločincov, nám nahovorí, že pôjde určite o zaujímavú a zábavnú záležitosť. A malo to aj slušný rozjazd, začalo sa to veľmi dobre a vyzeralo to, že to takto skončí (do posledných cca 15 min. som už bol odhodlaný dať tomu 3*). Bohužiaľ, ku koncu sa ukáže, aký primitívni môžu scenáristi byť - prepletené a úplne absurdné až smiešne zvraty, a tiež zmizli všetky sympatie k postavám, ktoré si divák za tých 90 minút vytvoril - všetko scenáristi zahodili do koša a divákovi neostáva nič iné, než sa uspokojiť aspoň s tými pár dobrými scénami. A Dominica Purcella naozaj nemám rád. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Cítil jsem z toho Evil Dead, ale necítil jsem z toho onu nadsázku. I tak jsou Gravedancers slušnou duchařinou, kde se na nic nečeká a probuzení duchové se začnou vztekat poměrně brzy. Což je samozřejmě dobře. Už méně dobře vypadají digitální triky a taky masky oněch duchů, o šíleném závěru, kdy se už režisér totálně utrhl ze řetězu, ani nemluvě. Přesto jej jako celek hodnotím kladně, už jen za fajn herce a taky výraznou hudbu. Jen kdyby namísto té zběsilosti raději přibylo budování stísněné atmosféry... ()

raimi 

všechny recenze uživatele

The Gravedancers jsem poprvý viděl v roce 2007 na Festivalu Fantazie v Chotěboři. A tak nějak se mně ale vůbec nelíbili. Nelíbil se mně ten tmavej, zrnitej vizuál a v tý době mně to přišlo moc trendy - moderní, dravej a efektní film. Leč léta běží, lidskej vkus se vyvíjí, a o The Gravedancers se pořád někde mluví a píše v pozitivním duchu. Což mě nahlodávalo víc a víc, až jsem si teda po sedmnácti letech lajzl opakovanou projekci. A dobře jsem udělal. Mendez byl v tý době na koni, a The Convent i The Gravedancers jsou boží béčka, kde jde cítit tvůrčí zápal i talent. Film má sympatický herecký obsazení, žádný hluchý místa a finále, kde se režisér fakt nezapře a dost se utrhne ze řetězu. Spokojenost. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý horor sa z toho vykľul:-) Posledná scénka ako vystrihnutá z béčkových hororov točených v 80-tich rokoch. Najviac som sa pobavil na tom, keď do budovy vrazila Harrisova žena. Nezdalo sa Vám čudné, že pri cúvaní z budovy to trvalo nejako dlho? (Ako by tá budova mala 100m..) Nevadí 6/10 ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Lokácia stvárňujúca Parapsychologický inštitút bola pred natáčaním dlhé roky opustená, bez vody a elektriny. Aby sa tu dalo natáčať, štáb tu použil niekoľko veľkých generátorov. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Strašidelný zámok, atrakcia od Disney a duchovia v ňom, boli hlavnou inšpiráciou filmu. (beso74)

Reklama

Reklama