Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěží duchařina z After Dark Horror festu ( Pro ty, co nevědí, tak se jedná o bývalý festival, který každoročně představil 8 nezávislých filmů, zakládajících si převážně na originální myšlence) The Gravedancers není výjimkou. Má velmi zábavnou premisu, kde skupina přátel se pořádně opije a rozhodnou se zatancovat si na hřbitově, každý na jednom hrobě, ovšem netušili, že každý tančil na hrobě kriminálníka a následně je skupina tří přátel pronásledována duchem pyromana, sadistického násilníka a vražedkyňě s narušenou myslí. Plusem je, že má film velmi rychle tempo a často se tlačí na pilu, takže o Jump Scares rozhodně není nouze. Mínusem je lehčí digitální bordel v závěru. Slušná věc. 75% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení v nevlídném podzimním podvečeru. Duchařina Mikea Mendeze se pyšní zejména v první polovině slušnou atmosférou s několika skutečně mrazivými scénami a nabombenými lekačkami. Jak však děj pokračuje a přízraky odhalují své pravé tváře, vytratí se napětí krbovým komínem do luftu. Akční scény, ve kterých divákům skryté síly rubou filmové postavy, mají hodně kladný náboj, avšak když se duchové rematerializují, aby nešťastníkům nasekali pár ran na holou zakrvácenou sekyrou nebo jim podpálili papuče, je výsledný efekt spíše záporný. Samotné finále pak psal scénárista notně opojen silným chlastem. Na takové vylomeniny jednoduše nebyly finanční prostředky. Herci odpověděli na požadavky žánru obstojně, největší osobností je samozřejmě Tchéky Karyo, který se však objeví až v druhé polovině snímku, zatímco Purcellova odulá hlava prakticky nevypadne ze záběru. Poctivých 60%. /After Dark HorrorFest 2006/. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to pre mňa morbídnosťou a tou bola tancovačka a v tomto prípade skôr malá diskotéka na cintoríne a na hroboch.A potom sa začali diať divné a nadprirodzené veci.Herci z hereckého umenia veľa neukázali a boli fakt zlí a to hlavne mužské osadenstvo.Príbeh filmu bol zaujímavý a mal sebe aj kúsok originality a bavil ma aj keď bolo divné že zo všetkých hrobov si vybrali práve naj.psychopatov.Zato celkový dej bol taký sprostučký zaujímavý ale sprostučký.Preto sa mi zdá že scénar si to zjednodušil ale aj tak vie vystrašiť a navodiť tu správnu atmosféru.Aj triky boli na veľmi slušnej úrovni.Atmosféra bola silná a aj napätie sa dostavilo a to vo veľmi silnom stave.Ghost horory si pozriem ale nedá sa povedať.že by som bol ich fanúšikom ale tento bol z tých lepších.Masky boli podla mňa z tých horších.Tento film je inač premakaný a je tu všetko strach,napätie,triky presne to čo od hororu očakávam.Keby nebolo viacero sprostých scén a dialógovou,ktoré boli prisprosté hádam by som išiel aj na najvyššie hodnotenie ale nestalo sa tak. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Film disponujúci strohým, kostrbatým scenárom a presne takými istými hereckými výkonmi. Nepodarilo sa mu ma nejak výraznejšie zaujať, ba ani len prekvapiť nejakou ľakačkou. Je plný, nie práve najlepšie natočeného, horrorového klišé a nepríťažlivých digitálnych efektov. Jedno poučenie som si však z neho zobral: Ani keď budem spitý ako Dán, a bude hrať ten najchytľavejší rock´n´roll, tak ma ani len nenapadne tancovať na hrobe, hoc i toho najväčšieho dobráka. Nieto ešte na hroboch mladého pyromana, žiarlivej vražedkyne alebo sadistického sexuálneho devianta, ako sa to podarilo hrdinom tohto horroru. ** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Spln Mesiaca bol do filmu dodatočne digitálne pridaný. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno