Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Naprostej a totální šok, jen jsem si tak plnil filmového bobříka odvahy a v rámci překonání strachu jsem si půjčil "nového Van Damma"a prásk, snímek mě dokonale uzemnil. Příběh na Van Damma je velmi kvalitní, má dokonce i slušnou atmosféru a kde oboje začne ujíždět, tam nám zase nabíhá skutečně svůdná akcička. Takže kdyby uměl Jean Claude trošičku hrát a nebo měl alespoň pořádné charisma, neváhal bych vysolit ještě jednu hvězdu. Od roku 1993 a filmu Živý terč jsem si myslel, že na další lepší snímek s belgickým roznožkou budu čekat až do smrti a hoplá rok 2007, já žiju a viděl jsem snímek, který se dá v klidu označit "to lepší z filmografie kopající Belgie" . ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nepatřím zrovna k těm, kteří vyhledávají Van Dammovi filmy, ale když běží v televizi, vždy se rád podívám a povětšinou bývám příjemně překvapen. Až do smrti jsem - přiznávám - nechtěl zhlédnout, ale příjemně kladný komentář od Malarkeyho mě příjemně namotivoval, takže mu patří velké dík. Tenhle snímek je totiž úplně jiný než jsem čekal. Spíše než na blízký konakt totiž sází na poctivé střelné zbraně a místo hrubého nástinu děje tu je opravdový příběh a postavy. Až do smrti navazuje v tom nejlepším slova smyslu na syrové kriminální příběhy francouzské školy posledních let. Příjemně zaostřený obraz se šumem, zajímavé detaily, hrátky s kamerou a střihem... Zaujal i hudební doprovod Marka Sayfritze, který v některých momentech připomíná hudbu k Haute tension a daří se mu v některých momentech nastiňovat stísněnou atmosféru. Závěrečná přestřelka ve staré strojovně patří k těm povedenějším a daří se jí držet pozornost diváka díky rozfázování děje. Až do smrti je jasným důkazem, že k dobrému filmu stačí hlavně kvalitní režisér - tedy spíše režisér, který přesně ví co chce a daří se mu to přenést na plátno. Simon Fellows možná není žádný velký borec, ale rozhodně dokáže natočit poctivou zábavu v novém tisíciletí. Samozřejmě k tomu hodně pomáhá i dobrý scénář. ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Nebýval kdysi Jean přeborníkem na bojová umění ? v tomto filmu sem ho v počtu ůderu maximálně předstihl, ja ale bohužel mlátil do posuvníku na přehravači :( Flipnic to vystihl, do prostřelený palice to bylo super, sice bez akce z Vandammovi strany (fyzické), ale krve tu bylo dost. Pak už jen šílená nuda a spamování přetáčení. ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Můžu s jistotou říct, že tento film po Peklu Van Dammovo nejlepším filmem, které natočol po roce 2000.Herecké výkony na Van Damma ujdou, v roli fetáka nebo po komatu, přestřelky jsou na slušné úrovni i záporáci, film na mě dělá dojem kvalitního Německého krimi.Něco ve stylu Wolfův revír, ale s Van Dammem. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že to má jemný Snipesovský béčkový nádych, musím povedať: vitaj späť!. Van Damme sa pomaly a isto vrátil na špicu príjemnej akčnej zábavy z videopožičovien. Na kino ešte nie je pripravený, ale má to fajne našliapnuté... Režisérska nápaditosť, skvelá prestrelka v bare, cinkajúce nábojnice a žiadne Rumunsko :) vydolovali tomuto filmíku 4 hviezdičku... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Michael Smith. Bulharským koordinátorem kaskadérů byl Kaloian Vodenicharov, v závěrečných titulcích uvedený jako Kaloyan Vodenicharov. (Rominator)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)
  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama