Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Scénář příliš nápaditý není. Zkrátka dva páry z města se zapletou do konfliktu s místními vidláky a ti se jim rozhodnou dát za vyučenou. A je jedno, jestli se na ně jen špatně podívali nebo jestli našli v lesích opuštěnou holku. Prostě burani vs. měšťáci. Co dává BackWoods hodnocení nahoru, jsou herci. A to všichni. Jak skupinka španělských křupanů, tak čtveřice naháněných, přičemž prim nehraje z mého pohledu Gary Oldman, ale Virginie Ledoyen. Dalším plusem je deštivá atmosféra, ale jinak to ničím nepřekvapí a už vůbec nenadchne. Taková thrillerová jednohubka na dobrou noc. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Násilí vedoucí člověka až za "point of no return" aneb baskické hvozdy, Oldman s kartáčem pod nosem a náměty, které už dávno kdosi zpracoval a líp. Zručně natočený thriller doplácející na nejasnosti v logice i motivaci, v němž zaujal (krom Garyho) snad jen westernový závěr s hracím strojkem. Doufám, že za ten nápad dostal režisér pár dolarů navíc.. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I dobré úmysly mohou dláždit cestu do pekla. Čistokrevné drama o dvou párech, které se vydají na krátkou dovolenou na Paulovu chatu, kterou přestavěl ze staré stodoly. Paul je přesně ten typ, se kterým byste nikam nechtěli. Umanutý, panovačný a přechytralý brouk Pytlík. Za své chování samozřejmě po právu zaplatí. Norman je přesně jeho opakem - nerozhodný zbabělec, který se rozhodne zmužnět tím nejhorším způsobem. Ale ani puška v jeho rukou, ze které se ještě kouří, ho nezmění. Úžasný les s prastarými zkroucenými buky je tajemnou kulisou pro baladický příběh, kde odplaty dojdou všichni, co hřešili. Jen doufám, že venkovani jsou zapšklými a zákeřnými burany jen ve filmech. Dávné hodnocení zvedám o jednu hvězdu, jelikož tentokrát mně film sedl. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: tv DOMA = 11.2.2010 - Čudoval som sa prečo G. OLDMAN prijal úlohu vo filme, ktorý mi podľa popisu deja pripadal načisto tuctový. Keď som si včera film pozrel, pochopil som, že OLDMANov inštinkt zasa raz nesklamal. Mimochodom DVD od VAPETU (napriek tomu, že neobsahuje DTS zvuk) je vynikajúce a ponúka aj nejaké tie (otitulkované) bonusy. (6.10.2009) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mladý pár, který se na venkově snaží vyřešit manželskou krizi, vesničani, co si rádi zaloví nejen divokou zvěř a jedno znásilnění, které vyvrcholí krvavou odplatou. Zkrátka parádní hixploitation, z něhož Straw Dogs dýchají na každém kroku. K tomu si připočtěte výborné obsazení (Gary Oldman dominuje), krásné exteriéry nebo důmyslnou kameru. Zajímavý je také vývoj několika postav: ten se netýká pouze ústředního "hrdiny", který se ze zbabělce promění na bezcitnou mašinu, co pro jejich ochranu neváhá použít i ty nejtvrdší prostředky, ale i hlavního "padoucha". A Virginie je moje kočička... mňau mňau. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama