Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

cariada 

všechny recenze uživatele

To mělo být co? Horor o krokodýlu v Africe a nebo o drama o konfliktech mezi Afričany? Koho sakra napadlo thle slátat dohromady? Celý film mě spíš hodně štval. Tohle nemělo atmosféru , ale spíš smutný obraz o tom jak krutě žijí lidé na "černém" kontinentě. K tomu jakýsi obří ferda co skoro neí vidět a je tam jen jako kulisa. Ten běh krokodýla za černochem po louce mělo být co? Parodie? Hodně nepovedený film. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Primeval patrí k tomu najlepšiemu, čo o krokodíloch na filmovom plátne vzniklo. Pravdaže veľkú konkurenciu film nemá. Vačšina podobných filmov je totiž absolútne blbá a nepozerateľná. V roku 2007 vznikol aj Rogue, ktorý je rozumnejší, uveriteľnejší a aj vo všetkom ostatnom kvalitnejší ako jeho kolega a je to absolútna špička hororov o týchto veľkých zubatých plazoch. Primeval má pekný vizuál a spád. Má však aj prekombinovaný dej a občas naozaj divné nápady (krokodíl šprintujúci ako gepard, síce tieto plazy behať rýchlo naozaj dokážu, ale len na krátku vzdialenosť a len malé jedince, nie 10 metrový ťažkopádny obor) ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu povedenější B-čko a méně povedený "brácha" Anakondy s JLo.... Za mě teda. Solidní obsazení. Fajné africké záběry i mi seděla hudba. Nejde úplně o animal-horor, ale dost se to blíží. Velké mínus je navlečení příběhu na skutečné události a naprosté nevyužití potenciálu. Naopak se z toho udělá americká blbárna... to mě asi mrzelo nejvíc. No a uřvaný krokodýl je kapitola sama pro sebe... jinak ty efekty nebyly tak zlé ... ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, skvělá kamera/stříh, dobrý příběh, herecké výkony sou taky dobré a máto atmosféru. Peníze dou taky vidět možná někdo neumí ocenit filmy, ve kterých se dějí špatné věci v příběhu a všichni v tom vidí hned béčkové vody neuvědomují si, že je to účel tvůrce dostat film na vyšší úroveň. Co více napsat, dobrodružný „horor“ na který se příjemně kouká a někteří uživatelé csfd. Nahání jen body a hodnocení a nehledí na kvalitu svých činu. Prostě tací p…. Opravdu tento filmy není tak strašný jak se tu hodnotí. Nekritizuju komentáře/ kritizuju neuvážené hodnocení. Poměr komentáře/hodnocení je docela neúměrný. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem si pustil hodinu po zhlédnutí filmu Návrat do krvavé laguny, což byla asi chyba. Nutilo mě to porovnávat. Uznávám, že se to nesluší, poněvadž je to jak když porovnáváte Spidermana se Supermanem:-) Už bez legrace. Chybou filmu je to, že vlastně vůbec nenahání strach. A obsahuje pár komických scének, zvláště když krokodýl běhá skoro jako Bolt:-) Nepotěší ani výkony herců. Po zhlédnutí divák cítí zklamání. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)

Reklama

Reklama