Reklama

Reklama

Dvě znepřátelené smečky vlkodlaků zápasí o malého chlapce, jehož život je osudově spjat s jejich budoucností. Jedni jej chtějí zabít, druzí zachránit. Bitva na život a na smrt začíná v akčním hororu, plném napětí a dokonalých triků! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatné, v celku i pěkně koukatelné. Efekty jsou celkem podařené a i vlkodlaci byli dle mého vkusu mnohem lépe udělání než například v Psích Vojácích. Dialogy - nemůžeme očekávat žádné zázraky, jde pouze o horůrek nikoli o drama stavěné na logičnosti rozhovorů a myšenkovou dokonalost. Někdo drbe dost originální pojetí vlkodlaků, ale já tohle filmu zazlívat nemůžu - dle mě nikdo nemá právo na to jak má a nemá vypadat fantastická nestvůra a to že někdo postaví vlkodlaky proti sobě mi vůbec nevadí. Dokonce se mi i líbilo to jak se naplnilo poselství a zápletka s chlapcovím otcem tomu také dodává šťávu, ale ten konec film trochu degraduje - kdyby to skončilo alespoň trochu lépe mohl se tento horůrek vyšvihnout i na celé 4 hvězdy... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Na zaklade negativnych hodnoteni tohto filmu na CSFD som bol pripraveny na najhorsie, ale nastastie som videl aj horsie filmy. Akcie tu zas az tak malo nebolo, avsak najväcsi kamen urazu je vo viacerych chvilach, ked maju zli vlkodlaci chlapca, ktoreho chcu zabit prilozeneho ako na tanieri a oni vecne akymsi zazrakom tu sancu prepasnu. Take nieco sa moze stat iba v rozpravkach pre deti, ale nemalo by sa to diat v takychto filmoch, akym je tento... 24.06.2010 _______ Jason Behr - (Varek) +++ Elias Koteas - (Jonas) +++ Rhona Mitra - (Rachel Talbot) +++ Natassia Malthe - (Sonja) +++ Kim Coates - (Zo) +++ Sarah Carter - (Katherine) +++ Tom Jackson - (Will) +++ Rogue Johnston - (Grenier) +++ Hudba: Andrew Lockington +++ ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako som tu už párkrat napísal, som dlhoročným, nadšeným fanúšikom horrorovej kinematografie. Pozerám všetko, čo sa jej týka. Nech som v obraze. Od starých, zabudnutých, čiernobielých snímkov až po horúce novinky. Nevyhýbam sa žiadnemu subžánru: zombie, slasher, werewolf, occultism, violence, vampire, ghosts, animal, gore, asia, psycho, sci-fi, cannibal... No a pre mizerné sračky, akou je aj film "Vlci", som si vytvoril vlastnú špecifickú kategóriu - stupid cool kinder horror. Príbeh o dvoch znepriatelených skupinách vlkodlakov, čo jazdia na Harleyoch, strieľajú po sebe z revolverov a brokovníc, popri čom sa naháňajú za akýmsi vyvoleným trinásť ročným smradom, naozaj nie je nič pre mňa. * ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vlkodlak vlkodlaku člověkem aneb jak si jedna specifická (sakryš - proč už se jednou lidstvo nemůže za ty desetitisíce let shodnout, kdo-co je vlastně vlkodlak, jaké má vlastnosti, schopnosti a potřeby a jak na něj... ;-) americká odnož téhle rasy navzájem jde po kůži... Škoda, že si po svižném (téměř westernově akčním) úvodu tvůrci neodpustili zbytečné tlachání a místy notně nesmyslné chování postav, kterýmižto chtěli zjevně napravit nedostatky ve scénáři a (ne)schopnost režie přes horromantizující žánrové záběry vytvořit skutečně horrorovou atmosféru jako takovou. Prostě jde jen o další z řady historek na vlkodlačí témata, nikterak objevnou a bohužel ani nijak výjimečně působivou. Film nakonec dopadne nad očekávání očekávaně, následně >lidskodlačí< (!?!) rodinka se stane úspěšnými léčiteli téhle "genetické" (sic! - ovšem viz. trailer) poruchy a víc už nic. Tedy vlastně ještě jedno halloweenské (zcela zbytečné) odlehčení. Tak aspoň, že nám bylo dáno popatřit pár pěkných měsíčních scenérií... . . . Čistočisté dvě hvězdičky (jedna - či odpad - zde často udělované mi přece jen připadá v kontextu žánru trošku nefér nízké hodnocení) a k tomu ještě zamyšlení se nad už snad geneticky danou pitomostí tvůrců českých názvů tuzemského distributora filmu (HCE): Proč jste prosím přejmenovali tento film na "Vlci", když s vlky zde společného nemá nic snad ani to vytí na měsíc... (???) :-/ - - - - - (Poprvé viděno 31.8.2008 na dvd, komentář zde jako osmadvacátý - 31.8.2008) ()

KatanaCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy s upírskou, vlkodlačí a podobnou tematikou, tento film je však opět pouhá slátanina, která podobně jako Rise: Blood Hunter či Blood like Chocolate vypadala z prvopočátku slibně, ale dopadlo to jak to dopadlo. Vlkodlaci na mě působí dá se říci až směšným dojmem, dějová linie je hodně mizerná, občas se něco stane a pak jen nuda a nuda, chybí tomu cosi co francouzi nazývají.... a libido, the right stuff, nádobíčko, esence života....prostě šťáva! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první snímek, který vznikl ve spolupráci společností Lions Gate Entertainment a Constantin Films. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Ontariu. (Terva)

Související novinky

Underworld of the Dead?

Underworld of the Dead?

12.04.2007

Dopřejte neschopnému, ale zato nadšenému tvůrci ždibec úspěchu a zavalí vás tunami dalších pozlacených výkalů. Určitě je znáte velí jim Paul W.S. Anderson. Dalším do party je Courtney Solomon, který… (více)

Reklama

Reklama