Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi brutální guláš z prostředí Newyorského metra, kde Vinnie Jones dělá z lidí psí žrádlo. Děj je krásně temný a plný kontrastu ocel-krev, což se mi velice líbilo. Nebýt těch přehnaně digitálních efektů (což ale nemění nic na faktu, že vraždy jsou opravdu prvotřídní) a místy trochu skřípající logiky, dal bych klidně pět hvězd. Ale i tak je to hodně dobrý krvák s dobrými herci a zajímavým koncem. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Když člověk přijme skutečnost, že je to opravdu horror a že to točil Japonec, tak tomuto filmu odpustí občas celkem dost stupidní scénáristické kličky...tohle je prostě naprosto brutální (brutality ve filmu je, že by z toho jeden začal srát krev) audiovizuální náser. Navíc Vinnie Jones je badass motherfucker už od pohledu, takže jeho podání "butchy" jehož obživa je mu zároveň i koníčkem (no, i když...;) je až mrazivě věrohodné. Pro milovníky horroru naprostá povinnost! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na tento horor jsem se docela těšil, ale dočkal jsem se filmu, který se mi celkově moc nelíbil. Atmosféra je občas dobrá, napívaných scén je dost, ale film na mě celkově nezapůsobil. Takový brutál jsem ve filmu zažil jen málokrát a opravdu nedoporučuji u toho večeřet. U trhání zubů radím aspoň vypnout zvuk. A taková scéna jak vyřídí ty dva chlapy a ženský upálí palici je na jednu stranu hodně dobrá a pouštěl jsem si ji asi 5x, ale nadruhou stranu to je něco tak extrémně zvráceného, že by se tomu měl člověk, který nezvládá takové SAW, raději velkým obloukem vyhnout, protože SAW je jen slabý odvar této řezničiny. Celý ten masakr by mi snad ani tak nevadil, i když byl hnaný do megaextrému, ale je velká škoda toho doslova (jak to říct slušně) dementního konce. To finále poslalo celý film do sraček. Někomu se pointa bude líbit, ale mě rozhodně ne. Ve filmu je taky pár divných nereálných momentů, které by se normálně v reálném životě nestaly. Náhody. Vinnie je teda vychytaný zabiják, ale jak ho znáte z jiných filmů, tak vám až tak megadobrý nepříjde. 45% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Velké sklamanie. Niekedy gore nestačí. Midnight Meat Train mi nič okrem nadpriemerného gore nedal a len som pozeral kolko nelogických vecí sa dá do jedného filmu vopchať. Priemerné, občas nudné, ale koniec(i ked hrozne klišé a úplne odveci) trochu film zachránil. Námet fajn, ale to spracovanie je slabé. 65% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones prvotřídní záporák, především on je to co táhne tenhle film. S kamennou tváří a jedním úsměvem. Dále kvalitní i po krvavé stránce, i když ze začátku mě ty efekty moc neoslovily (vymlácení očí například - dobrý nápad ale). Co přišlo na konec jsem fakt nečekal, docela úlet ale fungoval. Dobrý horor. (screeny) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Pokud je všem zasvěceným vytrhnut jazyk, neměl by Mahogany (Vinnie Jones) v závěru pronést větu. (ČSFD)
  • Mahogany (Vinnie Jones) takmer celý film mlčí, ozve sa až úplne na záver a aj to povie len tri slová. (beso74)
  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)

Reklama

Reklama