Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi brutální guláš z prostředí Newyorského metra, kde Vinnie Jones dělá z lidí psí žrádlo. Děj je krásně temný a plný kontrastu ocel-krev, což se mi velice líbilo. Nebýt těch přehnaně digitálních efektů (což ale nemění nic na faktu, že vraždy jsou opravdu prvotřídní) a místy trochu skřípající logiky, dal bych klidně pět hvězd. Ale i tak je to hodně dobrý krvák s dobrými herci a zajímavým koncem. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

No vida, jak to Vinnie umí s kladivem a to během kariéry ani nehrál za West Ham United.. Digitální metro-jatka utopená v nenápadité kriminální linii. Jinými slovy, okázalé kamerové průlety soupravou a krvavé lázně jen stěží dokážou zakrýt chatrně odvyprávěný příběh se zcela se nehodícím, přesto ryze barkerovským, vyvrcholením. Koneckonců, ani Jones s pokyny: „Mrač se, stejně nic jiného neumíš a opovaž se říct víc než v Gone in Sixty Seconds..“, do své role příliš nezapadl. Přemýšlel jsem, jak by film asi vypadal, kdyby se točil v Česku. Fotografa by hrál Ondra Vetchý, protože má ty kluky s Bleskem zkrátka rád a sadistického vraha, co shání potravu pro bezdomovce nad stanicí, by mohla ztvárnit známa sparťanská ikona, co stejně jako Vinnie často končila ve sprchách předčasně. Distribuční název: "Blikanec mezi Florencí a Hlavním nádrážím" ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Na tento horor jsem se docela těšil, ale dočkal jsem se filmu, který se mi celkově moc nelíbil. Atmosféra je občas dobrá, napívaných scén je dost, ale film na mě celkově nezapůsobil. Takový brutál jsem ve filmu zažil jen málokrát a opravdu nedoporučuji u toho večeřet. U trhání zubů radím aspoň vypnout zvuk. A taková scéna jak vyřídí ty dva chlapy a ženský upálí palici je na jednu stranu hodně dobrá a pouštěl jsem si ji asi 5x, ale nadruhou stranu to je něco tak extrémně zvráceného, že by se tomu měl člověk, který nezvládá takové SAW, raději velkým obloukem vyhnout, protože SAW je jen slabý odvar této řezničiny. Celý ten masakr by mi snad ani tak nevadil, i když byl hnaný do megaextrému, ale je velká škoda toho doslova (jak to říct slušně) dementního konce. To finále poslalo celý film do sraček. Někomu se pointa bude líbit, ale mě rozhodně ne. Ve filmu je taky pár divných nereálných momentů, které by se normálně v reálném životě nestaly. Náhody. Vinnie je teda vychytaný zabiják, ale jak ho znáte z jiných filmů, tak vám až tak megadobrý nepříjde. 45% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,On věděl, že to přijde. Že ho nahradíš. Je to privilegium. Závidím Ti. Teď služ. Stejně jako my. Bez otázek“..... Fotograf fotí, zabiják nefotí. A když si zkříží cestu, mělo by to bejt zajímavý. Bohužel většinu času mi uniká smysl tohoto filmu. A vidět jej jen kvůli ránám palicí do hlavy, při kterých vyletěj oči z důlků, či že 2mi ranami hlavu sundal, mi připadá stejně podivný jako chování lidí zde. Nemám nic proti obsahu, je tu všechno: sadistický zabiják, krev, tajemno, přítelkyně, která to má ráda, nebezpečné noční město. Tohle prostě za normálních okolností musí bavit! Vlak není špatnej, jen strojvůdce je nějakej divnej! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se podívat na jatka. 2.) Zjistím, proč je lepší nejezdit posledním metrem. 3.) Zajímá mě, kde najít námět na perfektní fotografie. 4.) Jsem začínající fotograf a pokročilý sadista. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a nič neobjasňujúci, čo nevadí veď je to podľa poviedky, zato s perfektným vizuálom si na nás Kitamura zaostrí hneď na začiatku. Už dávno mi nejaký hororík takto plynulo neubehol a že mi aj tí herci boli sympatický. Ako to oko vypadlo do kamery =)) dobre, dobre, takéto hračičky mám rád a pritom si tvorca ani tu neodpustil svoj trademark rotujúcej kamery okolo miesta diania, je to on =). Trošku sklamaný z príšerok na konci no prostredie dobré, trošku z naivnej prvej scény a trošku z Bladeovského nástupu na metro ale inak veľmi spokojný s množstvom krvi a atmosféry. Rezník Vinnie Jones je jedna z najlepších hororových postáv (je masakrálne štýlový) a z Brooke Shields keby vybafne nakoniec nejaký cenobit ani by som sa nečudoval. Aký je to fajin vražedný nástroj do hororu ten klepáčik na mäso =D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Původně měl režírovat Patrick Tatapoulos. (M.B)
  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)
  • Mahogany (Vinnie Jones) takmer celý film mlčí, ozve sa až úplne na záver a aj to povie len tri slová. (beso74)

Reklama

Reklama