Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po prima začátku, který rozhodně není pro slabší nátury film sklouzl do průměrného thrilleru. Jackson i Harris byli fajn, ale konec snímku mne nijak nepřekvapil a pointa mi byla jasná už od poloviny. Škoda, ten námět byl zajímavý a rozhodně v podobném duchu šel udělat celej film. Tady se dá říci, že jakmile se přestalo čistit, přestal film odsýpat... Dávám tři lahve Listerine (toho modrýho původního, né ty oranžový :-) * * * ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

R. Harlin sa nie a nie naladiť na tú vlnu slávy z čias Cliffhangera alebo pokračovania Smrtonosnej pasce. Už roky som od neho nevidel dobrý film. Kvalitné obsadenie dávalo nádej, úvod bol chytľavý a zaujímavý, ale postupne sa to zvrtlo v blábol, ktorému som jednoducho neveril. Nech sa Ed Harris so zbraňou v ruke oháňal v závere ako chcel, jednoducho som mu tie reči a gestá nezožral a to ho ako herca uznávam a mám rád. Suma sumárum výkony všetkých v kontexte so slabým a nepresvedčivým príbehom nedokážu presvedčiť a film vyšumí z hlavy minútu po záverečných titulkoch. 50%. ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Až umřete, zavolejte si Toma Cutlera. O tom, že po vás velmi precizně uklidí, není pochyb. Clenaer se sice parádně rozjel, uklízecí orgie dokonce až parafrázovaly některé pasáže z "Dextera". V očekávání jsem se těšil, co vše ještě bude následovat a jaké bylo mé zjištění, když jsem si uvědomil, že to byla jen přechodná iluze. Děj si odbyl svůj předvídatelný vývoj a ještě tomu nasadil fádní konec. Film to špatný sice není, ale na duo Jackson a Harris to mohlo být evidentně lepší. Až příliš provařený scénář a absence zvratů řadí tento film jen lehce nad stupnici pomyslného průměru. (6/10) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem byl mile překvapen, jak je film originální a nápaditej, protože film o uklizeči míst, flekatých od krve, načichlých pachem vraha, jsem ještě neviděl. Samuel L. Jackson to hrál dobře a parádně mu sekundovali ti ostatní. Jenže se film přehoupsne do druhý půlky a zvrhne se to trošičku jinam, než jsem si představoval. A já si přitom představoval, jak tomu frknu čtyři hvězdičky a budu mít radost, že podhodnocenýmu filmu vrážím tolik. Zametač stop to ale posral, ke konci už to ztrácelo tu atmošku a celkově jsem měl dojem, že už se těší, jak film dotočí a pudou to oslavit do hospody, kde se film také často odehrával. Stále to ale beru, jako vcelku milé překvapení. Čekal jsem daleko horší film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby Celosvetovo $5,794,000Tržby za predaj DVD v USA $7,849,931 //počet predaných kusov 406,834║ rozbeh dobrý len dojazd bol akýsi vyprchajúci bez iskry, Samuel L. Jackson klasicky dobrý ale ostatný herci až tak nežiarili /40%/ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Keď Tom hovorí Eddiemu o knihe úplatných policajtov, je možné vidieť pilier, na ktorom je nastriekaný názov hlavného mesta Fínska, Helsinky, čo je odkaz na osobu Rennyho Harlina, ktorý sa vo Fínsku narodil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama