Reklama

Reklama

Když mladý agent FBI Henry Durand (Colin Hanks) odjížděl na tajnou misi, jeho máma (Meg Ryanová) byla stejná jako jiné osamělé matky: obětavá a hodně závislá na svém synovi, nešikovná, trochu moc při těle a zcela bez zájmu o opačné pohlaví. Neviděli se tři roky a po návratu se syn nestačí divit. Doma najde mladistvě vyhlížející sexy ženu, která zjevně našla nejen sama sebe, ale i muže, do něhož se zamilovala. A Henry, přestože se mu do toho nechce, musí se svou snoubenkou (Selma Blairová) bydlet pod jednou střechou s mámou i jejím milencem Tommym (Antonio Banderas). Copak o to, láska přece kvete v každém věku a i zralá žena se může zamilovat jako puberťačka. Jenže Henry brzy přijde na to, že muž, který ji tolik okouzlil, je zřejmě mezinárodně hledaný zloděj uměleckých předmětů, po němž pátrá i FBI... Romantickou komedii natočil režisér George Gallo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (65)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Proč vidět tento zbytečný film s hnusně přestárlou a poplastikovanou Meg Ryan? No to je jednoduché. Selma Blair je tam v sexy spodním prádle. No a to je tak asi všechno. Ale abych nekřivdil, uznávám, že místy to bylo zábavné a i ta Meg Ryan jako matka prcající dračice docela pobavila. Antonio byl ovšem průměrně nezáživný a ten Colin Hanks stál jako hlavní postava úplně za hovno. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Marně se snažím přijít na to, proč se tyto filmy točí....není to vtipný, není to originální a nebaví to...jediný, co mne napadá je, aby staré vykopávky typu M. Ryan a A. Banderase měli ještě v čem hrát. To neznamená, že tyto herce nemám rád...Desperado, Samotář v Seattlu apod ukázali, že tito herci hrát umí... Bohužel o ně už asi není zájem a tak pak hrají v takových slátaninách jako tento film je. M. Ryan je to spíše trapná než roztomilá a Banderas už taky není ten macho jak býval... ()

Reklama

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Nečekal sem od toho mnoho a nakonec mě film překvapil. Já romantiku nevyhledávám, takže jsem rád, že tam téměř žádná nebyla, komedie to je, párkrát jsem zasmál, thriller to není vůbec (ne moc dramatický závěr) a střelby je tam málo, aspoň nějaký zvrat byl. Jelikož jsem měl něco na práci, tak jsem filmu nevěnoval 100 % pozornosti. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je zařazení do žánru komedie správné. Mockrát jsem se sice nezasmála, ale jako film to úplně podprůměrné není. I přes příšernou průhlednost a jedno klišé za druhým, tomu nechybí nápad. Herecké obsazení funguje jako med na mravence. O to víc je pak divák zklamaný z průměrných výkonů. Obzvlášť Meg Ryan se mi ve své roli moc nelíbila. Silnější 3* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

  • Film se mj. natáčel v R.W. Norton Art Gallery v Shreveportu (Louisiana, USA) a na University of National and World Economy v Sofii v Bulharsku. (GASTON73)

Reklama

Reklama