Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

No tak to je pecka! To sem necekal! Kazdopadne to neni zas takovej horor, ale spis komedie. Hororova komedie, ktera vlastne dodrzuje vsechna pravidla hororu. Souhlasim s TO, ze Nikitin byl fakt hustej, ale pustil sem si i tu verzi s Benem a jeho hlasky jsou taky luxusni("Zkurvena ceska republiky.." "mel sem radsi jit do armady a odjet do iraku..tam by to bylo bezpecnejsi" " Zavolam rodicum.. a reknu jim..ze se mam dobre..akorat nemam nohu"), jako fakt to stoji za to si pustit i ty dalsi verze! Penez tez nelituju. P.S. jedna lekacka je fakt drsna, a ze ja se nelekam. Takze rozhodne to nebyla ztrata casu, Bystron rozhodne mile prekvapil! Jen do toho, zkuste to! ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Koukám,že je potřeba trošku zvednout hodnocení :D No,popravdě nebýt Saši,ani bych se u toho nebavil.Jasně že tenhle film je srágora,není interaktivní( má to jen jeden konec) a vloudilo se i pár chybiček,kdy se objevuje Saša místo Bena,přestože jste na začátku zvolili možnost,že se skupinou odjede Ben,ale říkám si: " Co jste od toho sakra čekali?"Já dostal to,co jsem očekával a s tím,že to bude sr..ka jsem se smířil už při úvodní scéně.Možná proto je moje hodnocení takové,jaké je a třeba mě za to ukamenujte!!!! ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Interaktivní plevel, éééé pardon, film, kde ať si vyberete, co si vyberete stejně to bude nuda a dopadne to vlastně úplně stejně. Jedinej člověk, kterému můžete zachránit život je jeden ze dvou dacanů, kterého na začátku filmu škrtnete, že s Váma prostě na výlet nepojede. Vše ostatní neovlivníte a jen uvidíte jinou verzi nudného "masakru" . Zahradník sám o sobě kdyby pěstoval řepu, nebo sázel tulipány, tak by udělal lépe a možná by to i více bavilo než tohle veledílo pana Bystroně, který moc bystrosti v žánru hororu asi nepobral. Doporučuje jeden zahradník z deseti. ()

Linkyc odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah hlásá první interaktivní český film, a má pravdu. Při sledování má divák možnost vybrat si, jakým směrem se bude děj filmu dále ubírat. Předem ale varuju, ať už provedete jakýkoliv výběr, kvalita filmu se tím nijak nezmění. Respektive, nezlepší se. Matně si pamatuju, jak jsem si při sledování filmu říkal WTF. Nelze jinak, než ODPAD, takhle tedy ne. Jak vůbec může někoho napadnout natáčet interaktivní filmy, tohle nikdy nebude fungovat. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film není aspirantem na přízvisko nejhorší český film co jsem kdy viděl, tohle JE JEDNOZNAČNĚ NEJHORŠÍ, NEJTUPĚJŠÍ, A NEJBLBĚJŠÍ ČESKÝ FILM, CO JSEM KDY VIDĚL. Zlaté Troškovy Kameňáky, od nich člověk alespoň nic nečekal a občas se i pobavil. Zahradník je ale hnus největšího kalibru. Zrovna včera jsem někde vypisoval tři nejhorší horory, měl jsem ještě den počkat, Zahradník by se tam vyjímal dobře. Nemám moc rád filmy (a české tím tuplem), kde hraje kdejakej blb (jedno jakého pohlaví) jen proto, že je jeho ksicht známý, tady se to jimi jenom hemží. K tomu všemu - otřesné herecké výkony, naprosto stupidní scénář, dementoidní kamerové záběry, o střihu ani nemluvě. Prostě a jednoznačně, to nejhorší, co jsem za posledních několik let viděl. Než toto, to se radši pořádně obrním a pustím si znovu Závadu Blair Witch... A to mě Bystroňova komedie PO HLAVĚ... DO PRDELE docela bavila.... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu bylo spotřebováno 30 litrů umělé krve a 7 kg prasečích vnitřností. (Halloween9)
  • Film vznikl na zakázku ze zahraničí. (Halloween9)
  • Tvář Zahradníka není vidět ani v jedné scéně filmu. (StrYke)

Reklama

Reklama