Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

HonzyR odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck was that??! Sra*ka na entou... V reklamně se dozvíte, že můžete rozhodovat o osudu většiny hrdinů. Ale bohužel je to úplně naopak, a vždycky se dostanete do předem natočené situace. Stejně jako konec vyjde vždy stejný, at už předtím rozhodujete jak chcete. Bohužel, Češi zkrátka horory neumí a mají se ještě hodně co učit... 0% ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Byl to normální průměr a nezachránila to ani ta interaktivní možnost měnit děj, ono se tam toho ani moc neměnilo. Už ten začátek, kdy jeli naši !hrdinové" výletní lodí a vyhodili do Vltavy všechny mobili bylo dost divné. Pak noc strávená jen tak v tričkách pod širákem, to se jim také moc nepovedlo. A když už se něco jako, že dělo, tak to teprve začalo pořádně skřípat. Například: někdo Vás plácne lopatou po zádech, naloží na kolečko, poveze někam a Vy budete jen tak nehybně sedět a řvát, jako protržený, což Vám v té chvíli jistě dodá spoustu energie a Váš kamarád, v tomhle případě kamarádka bude šmírovat ze křoví až na místo, kde jsou částečně zasázení další Vaši kamarádi (kamarádky) do země a prosí o zabití. Vy je pak rýčem utlučete k smrti. Pak se rozhodnete zakřičet na "zahradníka" a on je asi tak tupý, že se ani neotočí a Vy mu můžete v klidu vrazit sekyru do zad (asi tak 5 cm) a on bez jakékoliv snahy spadne mrtvý na zem. No a světe div se za chvilku je opět živý. Opravdu paskvil, který se jen tak nevidí. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla nehorázná prdel. Takovejhle slasher nemá chybu, ti herci kteří nehrály, ten vrah který byl směšnej. No Tohle je lahůdka, ale zase bylo to moje první setkání s interaktivním filmem takže jsem se snažil aby přežily mí oblíbenci(teda vlastně.... Já žádný neměl), no a nevyšlo to. No a navíc ta krásná krev to byla prostě krása. Já chci víc já chci víc! ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

No tak to je pecka! To sem necekal! Kazdopadne to neni zas takovej horor, ale spis komedie. Hororova komedie, ktera vlastne dodrzuje vsechna pravidla hororu. Souhlasim s TO, ze Nikitin byl fakt hustej, ale pustil sem si i tu verzi s Benem a jeho hlasky jsou taky luxusni("Zkurvena ceska republiky.." "mel sem radsi jit do armady a odjet do iraku..tam by to bylo bezpecnejsi" " Zavolam rodicum.. a reknu jim..ze se mam dobre..akorat nemam nohu"), jako fakt to stoji za to si pustit i ty dalsi verze! Penez tez nelituju. P.S. jedna lekacka je fakt drsna, a ze ja se nelekam. Takze rozhodne to nebyla ztrata casu, Bystron rozhodne mile prekvapil! Jen do toho, zkuste to! ()

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

O nějakém M. Bystroňovi jsem až do nedávna neměl ani potuchy. Zahradníka jsem zaregistroval až po opravdu trapné a průhledné placené propagandě na jednom filmovém serveru. Nakonec jsem se ze zvědavosti přecejen rozhodl po Zahradníkovi sáhnout. A litoval jsem. Litoval jsem hořce. Filmy Marcela Bystroně spojují dvě věci. 1. Příšerní kvalita zpracování + hrozná kamera + opravdu špatní neherci + zoufalé scénáře. Stačí si jen projít recenze na jeho jediné dva celovečerní filmy a máte jasno. Ani to tu nemusím sám rozepisovat. Všechno v Zahradníkovi bylo opravdu hrozné. Jediným pozitivem je snad že to bylo krátké. 2. Ještě Bystroňovi filmy spojuje skupina pětihvězdičkových hodnotících na CSFD, kteří začali svoji činnost až koncem roku 2006 a samozřejmě veškeré Bystroňovi "výtvory" shodně ohodnotí nejvyšší známkou. A jelikož o nějakého Bystroně točícího příšerné komerční propadáky nejeví nikdo moc zájem tak se této skupině podařilo jeho velkodíla vytáhnout z odpadu k neuvěřitelným skreslujím 40 - 50%. já sám jsem se touto podbízivou, a průhlednou trapárnou velice dobře pobavil. Ježe samotné Bystroňovi filmy nejsou zábavné ani nechtěně. Jestli chce někdo vidět film, který je tak špatný až je dobrý ať třeba sáhne po osvědčených jako: Plan 9 from Outer Space nebo Necro Files, ale proboha jen né tohle! TAKŽE TÍMTO VŠECHNY VARUJI A DOPORUČUJI SE VŠEMU SPOUJENÉMU S MARCELEM BYSTRONĚM VELIKÝM OBLOUKÉM VYHNOUT !!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Film vznikl na zakázku ze zahraničí. (Halloween9)
  • Tvář Zahradníka není vidět ani v jedné scéně filmu. (StrYke)

Reklama

Reklama