Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

tron 

všechny recenze uživatele

„Šťastné a smradľavé.“ A dojíme a dojíme, však DreamWorks? Farebná animácia a prítomnosť všetkých obľúbených postáv zo shrek-univerza (manželka, Kocúr v čižmách, Oslík, Perník) sa však pravdepodobne postará o to, aby sa vyložene neurazili ani tí, ktorých toto "naťahovanie" (poznáte to, vznikne úspešný kreslený film, naň sa nabalia štyri pokračovania, dva seriály a osem veľkonočných a vianočných kraťasov) nemá rád. Čo sa mňa týka, ja som to s touto sériou vzdal už po SHREKOVI 2. ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Zbytecny kus, ale co, dokud Shrek valí tak co se nenapakovat vidte DreamWorks. Mimo to už me zacina nudit ze amici delaji humor tak ze par postavicek na scene říhá, blije a nebo ma problemy s vetry. Nevim jak Vas ale me uz to nudi....bouhzel se to netyka jen Shreka ale i ostatnich americkych ''StupidnicH" komedii.... ()

Reklama

Angie91 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že kdyby si na tom dali více záležet, mohl by z toho být normální 90-ti minutový film... Zdálo se mi to trochu odfláknuté, ale to asi proto, že do 22-ti minut vmáčkli celou pointu. Původně bych dala jen 3*, ale když jsem viděla to k politování hodné hodnocení, musela jsem jednu přidat... vždyť na Vánoce má být každý štedřejší a navíc Shrekova závěrečná koleda mě fakt pobavila :o) ()

Testament 

všechny recenze uživatele

Vedle Shreka 3 jednoznačně největší zklamání, co se týká zeleného zlobra. Chaotická zmatlanina, kdy jednu minutu se všichni radují, v následující se rozhádají, aby se po zhruba stejné době zase spolu vesele bavili?? Rozšafnější snímek jsem už dlouho neviděl. Pro milovníky Shreka- s odstupem času možná uznám, že jsem snímek ohodnotil nepřiměřeně a jednu až dvě hvězdičky ještě sundám:). PS:Oslík se změnil v ono užvaněné a otravné zvíře, tentokrát v negativním slova smyslu. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Dnes si nějak nevzpomínám, proč dál jsem Shrekoledě tři hvězdičky. Možná to je tím, že byli Vánoce a já odhodil brýle snaživého filmového kritika brýle a nasadil si brýle růžové. Proto berte mé hodnocení s rezervou. Proč to tu teda píšu a hodnocení neodeberu? Nechci ho stáhnout, co když přece jenom Shrekovy Vánoce obsahovali nějaký výjimečný humor na který jsem přes hromadu filmů (viděných za dobu od zhlédnutí do napsání komentáře) zapomněl. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama