Reklama

Reklama

Tři metry vysoký, zuby jak žiletky, drápy jak ostří nože. Nejděsivější žijící tvor na zabíjení je právě za tebou…
Osm problémových mladých lidí je odsouzeno k týdenní službě v komunitě ve vzdáleném kalifornském parku. Pod dohledem rangera Boba dostane skupina možnost odpykat své činy tím, že absolvuje cestu lesem. Bob jim bude jen poskytovat vodítko. Mezitím se v parku objeví uprchlý sériový vrah. Už v sobě nemůže držet svou krvežíznivost dál a hledá si své nové oběti. V lese však není jediným predátorem. Třímetrový grizzly si chce také přijít na své a skupinu sleduje. Z nevinné cesty lesem se tak stává boj o přežití. Počet mrtvých stoupá a idylické tábořiště se zalévá krví. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je strašně zdlouhavý a prvních čtyřicet pět minut jsem se žádných hororových prvků vůbec nedočkal.Spíše jsem měl pocit, že sleduji komedii s pubertálními výrostky, kteří si vyrazili na mejdan do lesa. Film je prosycený spoustou různých hlášek, které mají diváka zabavit, aby nemyslel, proč se tento snímek zařadil mezi horory. Záběry samotného zvířete jsou povětšinou natočené z větší dálky, navíc jde v těch několika málo případech zcela jistě o snímky z nějakého dokumentu. Jakmile se natáčelo z větší blízky a kamera detailněji zabrala hlavu nebo pařáty příšery bylo poznat, že jsou to jen umělé náhražky. Nejděsivější byla asi pára u huby a jeho řev. Co se však američanům docela povedlo jsou samotné gore efekty. I když nepatří mezi první ligu, tak musím říct, že některé záběry jsou hodně dobré. I když i u nich se neubráníte cukání ve tváři, ale tyto záběry se vlezly do patnáctiminutovky na konci, takže pokud chcete vidět jen to nejlepší z filmu, tak přetočte film až na konec. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tom Skull by podle mě byl schopný v lepších podmínkách natočit povedený horor. Jeho kamera a zachycení přírody, pohledy zpoza křoví a jiných úkrytu a celkově vizuály jsou dobré. Horší jsou už samozřejmě herci, i když se třeba budou dívkám kluci líbit – hrát neumí – to samé platí i o děvčatech – hrozně přehrávají – všemu nahazuje korunu hrozný scénář. Nejlepší byla Bebe a její „barbie demence“ ovšem na konci…..Film má opravdu hodně chyb, zbytečné zapojení sériového vraha, příběh se pomalu rozjíždí a solidní tempo chytne snad až v poslední 20minutovce. Gore efekty jsou v nejlepším průměrné, scéna s maskotem medvěda je jasně nejlepší, další už jsou spíše trapné než hrůzu nahánějící! Souboje s grizzlym se TAKÉ nepovedly a vypadají hodně uměle….4/10* ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Hororů s krvelačnými medvědy je poměrně hodně, na zástupce v černých číslech se ale nikdy! nevrhnu, a tak jsem kdysi ve vlně obdobných blbostí zhlédl zrovna Grizzly Park. A nebýt šíleně ujetého konce, tak mě většina zdejších smrtí i poměrně uspokojila. Tudíž se nejedná o takový průser, jako spousta souvisejícich filmů. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Há Há.. Náhodou Jak říkají Kolegové Super Úlet! Strašně Sexy Kočky! Bibí Blbka.. Blondínka Prostituka a Lola Drsnačka z Gangu.. Vůbec jsem se Nenudil Bavil jsem se Skvěle... Komediální Stránka Skvělá.. Horší to je s tou Hororovou.. Vyznělo to vážně Komicky.. Pochválit naopak Musím Vraha.. Skvělý Výběr.. Hnusák jak Má BÉjt! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak že dám filmu dvě hvězdy a prokážu mu tím službu (hodnocení se zvedlo z 36% na 37%) to mě fakt rozesmálo. Já tady chci hanit naprosto neatmosférický, nudný film, kde medvěd rovná se skoro celou dobu dvě koupené chlupaté packy z obchodu s kostýmy, herecké výkony jsou na úrovni školní besídky atd...no a zvednu hodnocení...ach jo to mi ten medvěd připravil řádně chlupatou pomstu teď půjdu spát s pocitem , že jsem vyzdvihl film, který mi zkazil večer...že bych mu dal jen jednu hvězdu??? Ne...za svým rozhodnutím si stojím i když jsem na něm hořce zaplakal :-D jinak proč teda dvě? Na konci méďa na minutu je a vypadá v cajku a líbila se mi příroda a jedna dívka co tam hrála (ne to nebyla herečka tak jí nazvat nemůžu) byla vzhledově sympatická tak asi proto nebo mám záchvat štědrosti. Každopádně vyhněte se tomu ještě větším obloukem než medvědovi kterého potkáte v lese. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Tom Skull sa k réžii dostal náhodou. Na jednom filmovom festivale sa stretol s producentkou Belle Avery a ukázal jej svoj film, ktorý natočil ako osemročný. Tá mu následne ponúkla post režiséra. (beso74)

Reklama

Reklama