Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár je během své romantické cesty motorovou loďkou zaskočen bouří. A ke všemu se jim pokazil motor. Jsou tedy nuceni strávit noc na odlehlém bezlidném nemile vypadajícím místě. Když najdou opuštěný dům, ve kterém se můžou schovat před deštěm, zjistí že přece jen tu nejsou sami. Skupina brutálních vrahů se rozhodla pobavit na jejich účet. Ale mladý pár se nehodlá vzdát bez boje. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (298)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

(Ohodnoceno 26. 9. 2012) Dnes po více jak 10 letech, jsem si připomenul tenhle skvělý Australský Hixploitation, který má určitě co nabídnout i dnes. Scénu s ořezávátkem mezi nohama, jsem si pamatoval dodnes, a je Highlightem Storm Warningu. Možná chybělo, aby se hlavní postava svlékla úplně, ale to už je detail, stejně moc pěkná nebyla :o) Čtyři hvězdy uděleny tenkrát a ponechám je i dnes. Skvělá, napínavá prasárnička a David Lyons, zahrál hajzla na jedničku. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ne, že by studiová hixploitation se známými herci byla principielně nesmysl, viz. STRAŠÁCI nebo VYSVOBOZENÍ. Jenže syrová, kontroverzní a brutální 70. léta jsou dávno pryč a dneska znamená známá herečka v hlavní roli především to, že znásilnění nebude (jako zde) nebo bude bleskové a pes po něm neštěkne (PRAVIDLA NÁSILÍ). A vypulírovaný vizuál smrdící počítačem syrovosti taky dvakrát nepomáhá, stejně jako nepřidává mcgayverovská past ve stodole na realističnosti nebo zcela nepřekvapivý děj na zábavnosti. Takže zbývá jen trocha té šikany, solidní řezničiny (s jednou pěknou vaginální vychytávkou) a typově fajn herci (sexy Fares, trojice buranů). ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další povedený buranský horor. Pár zamilovaných se kdesi na exotickém ostrově rozhodne vyrazit si na člunu, trochu si zarybařit a mít se hezky. Bohužel situace se jim trochu vymkne z kontroly, když se jejich člun zasekne v kanálu, do toho spustí bouře a jediný domek široko daleko patří trojici psychopatických hovad - krutýmu fotrovi a jeho dvěma zmrveným synům./ Takže nic originálního, ale zmáklý je to na výbornou. Skvěle zahraný kryplové, jejich úchylný kecy ("Ale vystříkej se na zem, nebudu v ní po tobě čvachtat."), špinavý prostředí, ucházející masakr, péropast. Akorát ten chlápek mě sral, byl to neschopnej posera a přes počáteční tendence hrát si na hrdinu za něj všechno musela udělat ta ženská. Zabíjet takovýhle lemry:) (screeny) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Do lesa sa neoplatí vždy chodiť, zavše tam môžeš naraziť na vyplatlaného sedliaka, čo nemá ani prvý stupeň základky a rád si v rámci voľného času, ktorého má neúrekom, len tak povraždí. Hororová klasika, veľa krvi a možné ľudské obete. Bez nadprirodzena, ktoré ja tak obľubujem, ale toto nie je ten druh, kde by sa hodil. Na konci sa však aj tak človek opýta: A kto tu bol vlastne ten psychopat? ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle me fakt prijemne prekvapilo, to byl totiz hodne solidni masakr. Pribeh sice postrada jakejkoliv originalni napad, takze to cely pripomina texaskej masakr, akorat, ze obeti nejsou uvriskany pubertaci, ale pekne drsna zenska a jeji manzilek a vrahove jsou sice posahany dementi, ale ne nejaky uplne zvirata a navic maj vostry kecy a semtam slusnou hlasku. Jinak pribeh je paradne vygradovanej, jelikoz se to podstatny deje v noci za bourky, tak to ma hodne paradni atmosferu a neni zadny dlouhy okecavani, nez se na scenu dostavi zabijaci. No a zaverecnej asi 20 minutovej ultra masakr je naprosto kulervouci. Co se tyce smrti, je jich tu malo, ale s kazdou si tvurci vyhrali, je paradne krvava a hodne brutalni, takze to nakonec staci. No a ke vsemu tu je jeste svizna a drsna hudba a na horor nadprumerny herci, takze si nemuzu pomoct a musim dat 5*. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie filmu trvalo len 24 dní. (MikaelSVK)
  • Scénárista Everett De Roche měl napsaný scénář již před třiceti lety, ale kvůli násilným scénám měl problém sehnat sponzory. (Chatterer)

Reklama

Reklama