Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů je víc, disponují větší palebnou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Ballistera příliš? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"To je správnej řízek..skoro jako gangster"Stejně jako závěrečný monolog nejhajzlovatějšího z grázlů hajzlovitých, neřekl bych to jinak. Stevie vstal z "mrtvých" a dokazuje, že je to ještě pořád on, kdo s protivníkem vytře interiér ušmudlané garsonky, aniž by si na to vzal dubléra. Dokonce to udělá stylově, zpomaleně a jako bonus předvede umění nože, které mu nebylo nikdy cizí. To vše v rytmu hip hopu a rapu.Naprosté překvapení... ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Seagal je zpátky a to mu nikdo nemůže upřít, a to proto, že tenhle film je rozhodně nejlepší od Lovce policajtů. Nechybí tady přestřelky ani bitky mezi Stevenem Seagalem a mnoha gangstery.Film má taky velmi dobrý děj. Teď přijde Pistol Whipped a ten bude ještě lepší. Seagal ještě neřekl poslední slovo. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

urban justice som zhliadol vramci svojho vikendoveho seagalovske dvojprogramu spolu s pistol whipped a treba povedat ze urban justice vychadza z tohto minisuboja vitazne... po neskutocnych srackach sa seagal konecne odrazil od totalnej hladiny filmoveho bahna kam behom par rokov spadol a s u.j. si trocha udobril svojich fanuskov ktory sa od neho zacali odvracat (i ked sa najdu taky ktory vynasaju hovadiny typu cudzinec ci patriot do nebies)... nie ze by islo a bombu ako zo zaciatku 90 rokoch ked seagal nevazil cez 120 kilogramov. za prve nepouziva pri bojoch nejakeho doubla, za druhe pribeh nie je az tak totalne tupy (i ked je beckovy ako hrom), je tu celkom slusne mnozstvo subojov a su prijemne seagalovsky brutalne (lamanie ruk, vazov, skrtenie, sem tam aj nejaky suboj s nozom a dost sa tu aj striela) a hlavne seagal ma opat ako take charisma, takze mu verite ze je to bad ass a neradno si snim zahravat. film by to mohol byt este lepsi keby mal nejakeho riadneho rezisera cim fauntleroy rozhodne nie je, dalsia vec co ma rozculovala bola nahanacka autami ktora bola nakrutena otrasne (a bola miestami az trapna) vazne neviem preco to odtial nevystrihli, suboje su ako som uz spomenul dost dobre ale nahovno zostrihane takze obcas su miestami neprehladne ale to sa nastastie nestva tak casto, no a vsetci gangstas su svojimi dialogami az otravny (co je asi zamer lebo takto sa tesite ked im seagal nakope zadok)... suma sumarum na najlepsie seagalovky sa to nechyta ale po predchadzajucich odpadoch je to konecne film za ktory sa seagal nemusi hanbit. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Prečo preboha míňal toľko munície? Inak má asi nekonečný zásobník, cez prestrelky išiel len s 9MM a furt tam strílal a do jedného aj 5-krát! Seagal je skrátka MACHER! Inak, trochu sa mi zdalo, že už nie je vo forme... už tu nebola veľa-krát zvýraznená akcia (hrozná kamera a strih) a to dokonca ani bez hudby... Inak ten Seagal bez formy - raz ho postrelili a dokonca od zadu... vole! 5/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Začínam sa ťa báť.“ Pomstu v mene syna som videl po desiatich seagalovkách, v ktorých legendárny Stívn stelesňoval záporné postavy alebo všelijakých ťažko zaškatuľkovateľných týpkov pohybujúcich sa na hrane zákona, síce to neboli zrovna morálne najčistejší chlapi pod slnkom, ale v tých filmoch boli oveľa špinavšie postavy, čiže v konečnom efekte šlo, možno, snáď, ehm, o klaďasov. V Pomste v mene syna toto našťastie ide bokom a Seagal tu hrá príjemne jasnú a priamočiaru postavu ako v dobách svojej najväčšej slávy. Takisto motív pomsty za zabitého syna napriek predvídateľnosti funguje lepšie, ako rôzne špionážne hry, v ktorých ste sa stratili už po piatich minútach. Nanešťastie dobre rozbehnutý príbeh Stevenovi dlho nevydržal, záporáci sú trápni, akcia dosť slabá a ku koncu už to bolo o ničom, strašne ma to nudilo. Danny Trejo tu nemá moc veľký priestor. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Při automobilové honičce, kdy Simona Ballistera (Steven Seagal) pronásledují členové gangu, jim Simon několika ranami prostřelí čelní sklo, v dalším záběru je však sklo nepoškozené. (rublik05)
  • Produkčná spoločnosť Screen Gems zvažovala, že by sa film mohol premietať v kinách. Nakoniec mal premiéru iba na DVD. (m.a.t.o.)
  • Počas záverečného súboja s radovým záporákom ho Seagal (Simon Ballister) hodí na skúmavky a vzbĺkne malý oheň, ktorý sa s ďalšími zábermi stráca a znovu objavuje. (johnsnow)

Reklama

Reklama