Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadprirodzený príbeh o bezohľadnom sériovom vrahovi, ktorý prežil trest smrti na elektrickom kresle. Väzeňským strážam sa nepodarí vyhnať z vraha zlo, a nechtiac uvolnia vražedné monštrum. Výsledné kraľovanie násilia s extrémnym mučením nastavuje nový štandard pre hororový žáner. (JohnRambo)

Recenze (50)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistil že tam hraje Ralf Moeller tak jsem chrochtal blahem jaký to bude killer kus chlapa. No a hodně rychle jsem zjistil, že vrahoun je někdo jinej. Nic proti Willovi dle všeho činky taky zvedá ale tak Ralf je prostě gigant. Ale hned jak jsem to překousl jsem už byl jen a jen spokojen. Osobně nechápu co maj všichni proti Bollovi. Jeho filmy jsou většinou pohodová oddechárna na tři hvězdy. Ale TOHLE !!! Fakt v černých číslech? Koukám lidi asi nemohou odpustit ten úvodní dokument. No mě tak max navnadil jelikož bylo jasný že film co vyhlásí válku ochráncům zvířat se nebude držet zpátky. A taky že ne. Ze začátku klasickej krvák nic extra ale hezky to odsýpalo a sešlo se několik mých oblíbených herců. Ale pak přišla scéna se starou ženou v kuchyni a já šel do kolen....Viděl jsem stovky a stovky krváků ale nikdy jsem neviděl horor kde by killer v jednom záběru ubíjel k smrti kladivem celých 5 minut !! Měl jsem pocit že koukám na real popravu a být slabší povahy tak jsem to fakt vypnul, zalezl do kouta a usedavě brečel. To byla síííla kam se dle mého hrabe Saw, Grotesque, Hory mají oči atd atd. No a konec? Nádhernej...ať se mi tu vysmějou mám to na háku tohle je snímek jakých moc není. MASAKR a ta maska je hustá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se člověk odhodlá zhlédnout film v černých číslech, neočekává bůhví co, neočekává vlastně nic. A to je dobře. Případ masového vraha, který vstane z hrobu, není nic nového pod sluncem. V záplavě úděsných krimi, thrillerů a horrorů současnosti se mi tenhle jeví nakonec jako dobrý průměr. Potěšilo mě: hudba, odkaz s mumií na Psycho, pár pěkných efektů s křeslem a rozmydlenou hlavou jako třešničkou a fajnový konec, jelikož jinak to dopadnout nemohlo. Nepotěšila mě kamera - stroboskopické záběry na zabití, občas rozhoupaná až hrůza. A vypustil bych nechutné záběry od PETY, bez nichž by se film klidně obešel (něco jiného jsou triky a něco jiného reálné mučení a brutální zabíjení). Zrychlené záběry rozkládajících se těl připomněly německé amatérské pornohorrory. ()

Reklama

Freemind 

všechny recenze uživatele

Uwe je pakoň. A pakoňem navždy zůstane. Jeho nejnovější film je stejně špatný, jako všechny předchozí. Totiž - kdybyste si pustili jen obraz, tak si řeknete, že tomůže být nepříliš nudná, průměrná záležitost. Když si to ale musíte vytrpět i s tou hudbou a dialogy, tak už to je mnohem, mnohem horší. Ba, tragické. Navíc klesl tak nízko, že si pro účely té škváry použil hned v úvodu záběry PETY z kožešinových trhů. Trhni si, Uwe. ()

okkac 

všechny recenze uživatele

Uwe is a sick bastard! Ale musím uznat, že má zase koule natočit něco takového, kde to schytávají batolata a v několika-minutovém záběru je jedna osoba brutálně umlácená sekerou. Měl by si sice pořídit stativ a nějaké světla pro osvětlovače, jelikož v některých záběrech je to tma tmoucí, že nejde opravdu nic vidět, ale musím uznat, že trochu atmosféry jsem tam cítil a občas byl i napjatý. K tom všem připočítat totálně nehappy-endový závěr a nakonec to není tak hrozné, ale nic pro slabé povahy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych nevěřil, že budu muset změnit názor na Uwe Bolla a jeho filmy. Ještě před rokem to pro mě byl největší sračkař, kterého znám. Jenže od té doby co se mi pod ruky dostávájí další a další horory vidím, že na světě existují mnohem horší režiséři. To že podělal několik filmů podle PC her si už neodpáře, ale mezitím natočil i tři docela solidní filmy, za které se rozhodně stydět nemusí. A Seed je jedním z nich. Tenhle film je zaujal hned tím videem na začátku a pak se rozjel slibný děj. Masakr fízlů byl luxusní, stejně jako vyvraždovačka na konci. Jen je škoda, že Uwe nikdy nedokáže udržet pořádnou atmosféru a logiku scén až dokonce. Ta scéna z kuchyně se sekáčkem byla dobrá tak do půlky, pak už jde vidět že to je počítačem upravené. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Film stejně jako většina další filmů Uwe Bolla natočen v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Obraz při scéně dokumentu o týrání zvířat byl zatemněn bez vědomí Uwe Bolla. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na německém filmovém festivalu Veek Fear 27. dubna 2007. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama