Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) byl hvězdou středoškolského hokejového týmu. Až do oné osudné noci, kdy za volantem přecenil své možnosti. Po tragické nehodě zůstali dva mrtví spolužáci, zmrzačená přítelkyně a on sám s trvalými následky po těžkém zranění hlavy. Dnes pracuje jako noční uklízeč v místní bance, bydlí v podnájmu se slepým přítelem a bývalým kriminálníkem Lewisem (Jeff Daniels) a snaží se překonávat svůj mentální handicap, projevující se neustálými výpadky paměti. Díky svému zaměstnání se stává snadným terčem bandy, jež chce banku vyloupit. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

F.man 

všechny recenze uživatele

Škoda škoda. Lookout je o mladém, nadějném člověkovi, který má vše co je třepa k úspěšnému životu (v uvozovkách). Bohaté zázemí, nádhernou přítelkyni, je místní hokejovou hvězdou... O tohle vše ale příjde jedné noci, kdy jakožto řidič zaviní autobilovou nehodu, při které zemřou dva známí. Celý život se mu změní od základů a místo zářivé budoucnosti je z něj nesebevědomý "mrzák" pracující jako údržbář malé vesnické banky. Dobrý úvod na kterém šlo vystavět zajímavé drama, i se stejným dějem, který nastavá po výše zmíněném úvodu. Bohužel nadprůměrný úvod a povedený konec je vše co nějak vybočuje z průměru. Výsledkem je tedy plytké thriller/drama, které nenabízí nic skvělého, ale na druhou stranu taky není úplně nekoukatelné. Průměr - 3* a 55%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zatímco mi role Josepha Gordona-Levitta ve filmu Killshot téměř způsobovala svědivou vyrážku, v tomto případě byl můj pocit diametrálně odlišný. Příběh si po celou dobu udržoval stálé tempo, nedocházelo na žádná hluchá místa, takže jsem neupadal do letargie, a jen ten závěr jaksi obešel logiku, protože když si někdo zapisuje do notýsku vše důležité a všichni to o něm vědí, pak by stačilo nahlédnout a rázem jsou tady tzv. důvodné pochybnosti, že jo? Jinak si ale rozhodně na nic stěžovat nehodlám, protože se mi snímek zdál být i po těch letech zajímavý, a i když nešlo o žádnou akční smršť, já jsem se dobře bavil a ponechávám původní hodnocení. / Poučení: Když se od tebe nic neočekává, můžeš jen překvapit. ()

Reklama

snoopik 

všechny recenze uživatele

Zajímavá zápletka, děj ani tolik nenudil, lístost se probudila, ale že by to ve mně něco zanechalo ? Jeden ze slabších filmů. Přivedl mě však na otázku... Každý den se může něco stát. Smrt čeká na každém kroku. Proto rad do života. Život je krátký to víme, ale každé ráno žijme s pocitem jako by nebylo zítřku. Jednou se tak stane. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Popravde neviem ako mám film ohodnotiť. Nebol vôbec zlý ale na druhej strane nebol ani dobrý. Mal svetlé stránky ako napríklad riťku Isli Fisher alebo celkom dobrý dynamický záver. Ale nal aj svoje mínusy, ktoré ho ťahali ku dnu ako napríklad herecké obsadenie korešpondujúce z hereckými výkonmi alebo príbehové charaktery akými sú degener čo všetko zabúda a žije s baráku so slepým chudákom aj napríek tomu, že jeho rodičia sú milionári a sú schopný mu pomôcť. Gordon.Levitt nepodal taký výkon aký by som od neho očakával, ale nit sa čo čudovať film patril medzi jeho prvé a teda nemal dostatok skúseností. Banda zlodejíčkov na mňa pôsobila úplne imbecilným dojmom a podľa mňa keď ste sa na nich pozreli a zrátali ste si dve a dve muselo vám byť jasné, že vybielenie banky nemôžu zvládnuť a to ešte nehovorím, že celý ich plán sa opieral o mentálne labilného upratovača jednoducho dosť blbé a nevierohodné. Nakoniec som sa rozhodol spriemerovať moje pocity.47% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nudne zrealizované s uspokojivým, ale očakávaným koncom a tak najzaujímavejšou postavou tu je Jeff Daniels, slepec z dvojice Blbý a blbší, ktorý dokázal a nie raz, že je dobrým hercom v rôznych rolách, hoci sa na to pri jeho ksichte ťažko zvyká. Ementálový scenár zároveň priniesol poznanie, že keď v Amerike máte stav, že neudržíte v ruke ani lyžicu, tak vám síce napíšu diagnózu, ale zároveň vám bez problémov vydajú vodičák. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Hokejový zápas, který Chris poslouchá v rádiu, je utkání NHL ze sezóny 2005/2006 mezi Columbus Blue Jackets a Detroit Red Wings. Komentátor zmíní hráče Pascala Leclaira, Manny Malhotru, Marka Hartigana, Trevora Letowskiho z Columbusu a Roberta Langa, Mikaela Samuelssona, Nicklase Lidstroma,Tomase Holmstroma z Detroitu. (Fugas.cz)
  • Hoci banka vo filme je neďaleko Kansas City v štáte Missouri, v skutočnosti bola natočená v meste Hartney, Manitoba v Kanade a mestské scény boli natočené vo Winnipegu, Manitoba. (Arsenal83)

Související novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (více)

Reklama

Reklama