Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

merigieren 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem to chtěl vypnout po 6 minutách ještě než skončily titulky. Pak se objevila jedna dívka, a ta byla celkem roztomíilá asi jako štěně. Jenže na zbytku i humoru se nic nezměnilo. Proto se mi po dalších 30 minut vkrádala myšlenka, zda na to nekoukám jen kvůli ní. Celkem po 41 minutách už sem to nevydržel a končím. Na to se nedá koukat. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Niekedy človek v kalných vodách nájde skutočne milú a neskutočne zábavnú romantickú komédiu, ktorá je navyše skvelo obsadená. Ak nie ste príliš konvenčný, skutočne vás čakajú salvy smiechu okorenené originálnou dejovou linkou, so skutočne nádhernou, charizmatickou a celkovo úžasnou Islou Fisher. Ten Borat teda má ale šťastie! ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z řady bláznivých komedií, od které jsem si mnoho nesliboval, avšak chtěl ji vidět, protože mě rozesmála ukázka, která obsahovala všechny nejvtipnější scény. Přesto Amorův úlet není jen bezduchou šíleností plnou nechutných vtipů, těch se autoři právě vystříhali. Jason Biggs je sympaťák, Isla Fisher prokázala svůj komediální talent už v Nesvatbových, Michael Weston je ostřílený komediální herec, ostatní postavy, především rodičovské taky nejsou špatné. Zkrátka Amorův úlet je komedie, která neurazí, ale ani závratně nenadchne. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Přesně takové, jak se dalo očekávat. Snadno napadnutelný slabší průměr, u jehož hodnocení záleží spíš na divákově toleranci než filmových kvalitách. Scénář má několik světlejších momentů, pár WTF scének, ale výraznější dramatický oblouk mu chybí stejně jako pořádná porce sýra na mých dnešních špagetách. Nebýt fajnového Biggse a snad všude stejné Isly Fisher, šel bych mnohem níž. 5/10 ()

m0lL!sS 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs dostál své pověsti a opět se objevil v absudrní americké romantické komedii. Vlastně ani nevím, jak jsem se na tento film dostal do kina, popřípadě kdo mě přinutil. Každpádně název "Amorův úlet" je v tomto případě opravdu na místě, o čemž se přesvědčíte hned v úvodní scéně, kdy představitel "slavného" Jima Levinsteina z Prciček žádá svoji dlouholetou partnerku (Isla Fisher) o ruku dosti netradičním způsobem. Opravdu ÚLET! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)
  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama