Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (324)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Adam Mckay a Will Ferrel opět spolu a šlape jim to parádně. Skvělý námět o dvou dospělých flákačích, kteří jsou nuceni žít pod jednou střechou po svatbě svých rodičů. Od téhle chvíle začíná hra naschválů, podrazů a různých vychytávek, které dokáží slušně podráždit bránici. Místy doslova až triviální humor, ale zde fungoval náramně. 80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Začneme u pozitiv: Will se nesvlékne do půl pasu, aby vyděsil obecenstvo přírodním pulovrem připomínajícím srst vřešťana rezavého a to je asi tak všechno.. S trapností často koketující komedie plná zbytečných vulgarismů, v níž kostyméři střídali na bratrech trika s dětskými motivy a o vystoupání varlat z šourku zpět do břišní dutiny se už postarali Ferrell s Reillym. Obdivuji R.Jenkinse, potažmo dabéra Jiřího Plachého, že zvládli participovat na tomhle mazání rozdílů mezi infantilitou a mentálním narušením, aniž by se znova podívali na svou snídani.. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Často si posteskávam, že se takovéhle přiblblé komedie už netočí (min mi přijdou velmi často nevtipné, což je asi dáno novou generací herců, kde nejsou tahouni právě jako Will Ferrell) a je vidět, že mi fakt chybí, jelikož nakoukávám jednou za čas starší a často zapadlé kousky a musím říct, že takhle jsem se od srdce nezasmál (až mě bolela bránice) hrozně dlouho. Perfektně to u mě zapadlo do mého vkusu a s nakoukáváním budu rozhodně pokračovat, zvlášť ty od Adama McKaye, který natočil malé filmy jako Big Short nebo Don't look up. 😄 ()

F.man 

všechny recenze uživatele

I ten největší odpůrce musí Frat Packu přiznat jistou originálnost snímků. Dva nedospělí, čtyřicetiletí "kluci" se stanou nevlastními bratry? Ujeté, ale proč ne. Po shlédnutí musím přiznat, že i docela dobře provedené. Má to sice své mouchy, ale opravdu dobrých scén se tady najde více než malé množství. Škoda, že je (klasicky) srážejí prdící a jiné ujeté scény (kterých ale výrazně ubylo). Moc pěkné tři hvězdy. Barbara Walters, Oprah, your wife. You gotta fuck one, kill one, and marry one, go! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Největší tragédie je, když se na jedné scéně ocitnou oba bratři najednou. To pak následuje jedna větší trapárna za druhou a já si začínal říkat, kolik že je těm "-átníkům" let. Příběh je teda taky uplně mimo rozumné myšlení a po 104 minutách jsem nevěříl vlastním očím, že něco podobného dosáhne 62-ti procent! 25% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Mary Steenburgen hrala vo vianočnom filme Elf (2003) náhradnú matku Willa Farrella (Brennan). V tejto snímke hrá jeho skutočnú matku. (misterz)
  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama