Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Eh, koukatelnej Schneider nejen v hlavní roli, ale i za kamerou. Příběh vycucanej z prstu, spíš parodie než cokoliv jinýho, občas spíš vulgární humor, ale ve výsledku je Big Stan prostě koukatelnej film. A protože Jennifer Morrison je v něm opravdu opravdu koukatelná, nahodím subjektivní tři hvězdy. [TV, dab] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem přemýšlel nad tím, zdali se v USA pořád točí průměrné komedie. A chvíli před tímto komentářem jsem na jednu takovou průměrnou komedii pal komentář. Nicméně v Americe se netočí jenom kvalitní a průměrné komedie. Točí se tu taky komedie, které i když nikdy nic nepřinesou, dokážou pohodově pobavit a po shlédnutí vím, že když je v televizi uvidíme, klidně se na ně rád znova podívám. Né, 3 hvězdy nejsou průměr. U mě to, co se týče komedie, průměr rozhodně není. Je to jenom komedie, která nic novýho nepřinese, ale celou tu dobu mi nevadí, že na ní koukám, protože vím, že pár scén za to stojí. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Typická schneiderovská komédia, ktorú sa za žiadnych okolností nedá brať vážne. Ale nemôžem si pomôcť, Schneiderove komédie ma vždy celkom bavili, a aj keď občas vyznejú trápne, dá sa na nich celkom aj zasmiať. No a ani po dejovej stránke to nebolo vôbec márne. Samozrejme, nebolo to ani nič nadpriemerné, ale svoju tradičnú úroveň ako aj pri iných komédiách tohto týpka si to zachovalo. Bolo to veselé, nápadité, a napokon ešte aj s milým posolstvom. Takže minimálne tie 3* si to zaslúži. ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie z nově otevřené dílny Roba Schneidera. Tak trio Schneider, Stiller, Sandler už pro letošek natočili každý svým způsobem ten "svůj" film a "Ten Největší" mi přijde rozhodně nejzábavnější. Na rozdíl od "Tropické Bouře" tento počin neobsahuje chvilkové fáze nudy a na rozdíl od "Zohana" se neschyluje k trapnosti. Snad jen ten konec je trošku přehnanější než-li by musel být, ale i tak se tento snímek drží v určitých hranicích slušného humoru. Velmi dobré, zajímavé, zábavné! ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

R. Schneidera nevyhľadávam, skôr sa mu vyhýbam. Ale pár ukážok z väzenského prostredia a hlavne kung- fu D.Carradine ma presvečili, aby som mu dal šancu. A ono sa to naozaj dá. Myslím, že Schneider zo scenára vymačkal dosť humoru na to, aby sa zabavil takmer každý. Nehovorím, že som od smiechu lapal po dychu, ale pár krát som sa naozaj dobre zasmial, hlavne na lámaní prstov a počas filmu som mal ten nadľahčený pocit, ktorý by každá dobrá komédia mala navodiť. Po skončení a samozrejme aj počas sledovania je každému jasné, že sa síce pozeráme na blbosť, ale bavíme sa.... Tak čo tam po tom, že to točil a zahral R. Shneider? Konečne sa trafil, tak nech sa mu začne dariť. 60%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Pri natáčaní scén vo väznici sa teplota vzduchu pohybovala okolo 46°C a štáb sa nesmel zdržovať na slnku viac ako 3h. (Mes-siah)
  • Matka Roba Schneidera sa objavila vo filme. (Mihail123)
  • Ve scéně, kdy Stan (Rob Schneider) tancuje před vězni na dvoře, sedí všichni vězni na tribuně. Když se na ně však ředitel podívá z okna, vězni pouze stojí kolem Stana, ale v následných scénách ze dvora sedí všichni opět na tribuně. (Sign)

Reklama

Reklama