Reklama

Reklama

Herec Rob Schneider se ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona. Ten je na nejlepší cestě zpátky do vězení, a protože ví, co mu tam hrozí, obrátí se na guru bojových umění a stane se mistrem kung-fu.  Rob Schneider, hvězda filmu Deuce Bigalow, se tentokrát ujal nejen hlavní role, ale také režie americké komedie, v níž ztělesnil zlodějíčka Stana Miltona, který je na nejlepší cestě zpátky do vězení. Když mu ale jeho bývalý spoluvězeň sdělí, na co se má „těšit“, když si jeho křehkou tělesnou schránku podají namakaní frajeři za mřížemi, Stan se obrátí na guru bojových umění, jemuž se říká Mistr (David Carradine). A ten ze slabého ustrašence vychová experta na kung-fu, který se nejen dokáže ubránit milostným choutkám nadržených kriminálníků, ale zjedná si i potřebnou autoritu a postaví se na správnou stranu barikády. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (388)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera a jeho perfektní kousky třeba v Deuce Bigalow jsem si hodně oblíbila. Naštěstí to není "humor" jaký má v oblibě Jim Carrey, kterého prostě nemůžu vidět ani z rychlíku ale je to humor co neurazí, je vkusný i když vypadá, že není a vyvolá alespoň úsměv, když ne salvy smíchu. Tenhle film se mi líbil především kvůli němu a Jenn Morrison. Kdyby se takhle žilo v každé věznici tak bych tam také chtěla být :-D. Škoda, že u každého filmu s Robem je velmi předvídatelný konec ale i přesto to u mě patří k humorným filmům číslo jedna. Díky tomuto filmu jsem uskutečnila pokus a ten spočíval v tom, že jsem si pustila novu kde to jelo a vypnula zvuk samozřejmě jsem nově nechala náskok tak deset minut aby to bylo fér a pustila jsem si v notebooku tento film...a výsledek - byla jsem po předu VÍCE NEŽ 30 MINUT! Tak to jen tak pro upřesnění jak skvěle nám lidem vymývaj mozky reklamama. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Roba Schneidera jsem měl rád. Jeho filmy : "Žába k zulíbání a Deuce Bigalow I,II" byly skvělé. Pak to ale šlo z kopce.... např. film "(J)elita ze střídačky". Proto jsem se zaradoval, že je s ním nová komedie. Byl jsem natěšený jako děcko. Bohužel předčasně, a pro mne to bylo velké zklamání........ a kdyby nebyl na konci filmu hromadný taneček, označil bych film jako odpad! KOMEDIE? Cuknul jsem koutkem snad jen jednou! To např. nedávno u komedie "Torrente 3" jsem si smíchy málem ucvrknul do kalhotek. Takže rádoby komedie "BIG STAN" je pro mne zklamáním roku 2008!!! ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, která si utahuje z filmů s vězeňskou a bojovou tématikou. Rob Schneider, byť zdejšímí kritiky notně nenáviděný ukázal, že zvládne natočit i zahrát si ve filmu s minimem fekálního humoru. Ten Největší není nějak objevná komedie, ale zasmát se u ní dá docela slušně. Mimo to, Schneider sice nebude nový akční hrdina, ale ohání se docela slušně. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem celkem velkou trapárnu, ale dočkal jsem se jí v mnohem menší míře. Místo toho jsem se často podivoval nad skvělými nápady a mravním poselstvím. Sice ten film má mezi hlavou a patou několik dalších hlav a dokonce i prdelí, jenže je to místy sranda. Komu nevadí, že se vedle inteligentního humoru objeví z obou stran i humor fekální, ten si to může v klidu užít a někoikrát se pořádně zasmát. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak Rob Schneider se nám dal i na režii a překvapivě se nejedná o takový průšvih jako některé jeho filmy. Příběh je samozřejmě jednoduchý a jde jen o to, že hrdina, kterého zvtárnil sám režisér musí jít do vězení ale zařídí si šesti měsíční odklad, během kterého začne trénovat bojové umění u tajemného cizince. Po nástupu do vězení udělá v celém komplexu pořádek, což se ovšem nelíbí správci. Ze začátku se mnoho neděje ale nejhorší je to, že ani po nástupu do vězení se nejedná o bůh ví jakou řachandu jak by se mohlo ze začátku zdát. Jak už jsem psal není to nejhorší a Shneider se zde nepitvoří tak jako obvykle ale salvy smíchu film opravdu nevyvolá. Jedná se o jeden z lepších Shneiderových filmů, což však v reálu znamená horší průměr. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Film bol natočený za 6 týždňou. (Mihail123)
  • Ve scéně ve sprše Marvin (Rob Schneider) přišel k ráně. Během milování se svou ženou však jizvu neměl. (OweLord)
  • Väzenské scény boli natočené v zatvorenom ženskom väzení v Stocktone. (Mihail123)

Reklama

Reklama