Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa Rob Zombie vyjašil a vidieť, že ho to bavilo a mňa tiež. Sú tu odkazy na kadejaké horory a je to pekne vtipne podané. Animácia je zábavná, vtipná a naozaj je tu veľa zábavných momentov a dobre vyvážených vtipných dialógov. Nie strašidelnosť, ale zábavnosť je ťahúňom tohoto filmu. Už je to dlhá doba čo som sa nasmial na filme ako práve na tomto nadržanom animáku. Tento štýl humoru mi neskutočne sadol-OPLZLOSTIAM ZDAR!!!!!!!!!! Ku koncu strácal dych a aj humor, ale ako celok je to jedna parádna šou. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni dobytkarna, takovejhle prasackej animac se jen tak nevidi. Zombie tam narval vsechno, co ho zrovna napadlo a to spojil jednoduchym, ultra sviznym pribehem. Takze tady litaj prisery, nadrzenej robot, vsude samy kozy a prdele, hromada bitek, zombie nackove a sprt Satan a v tom vsem se mota hlavni hrdina prasak Superbeasto, neustale nekoho rube nebo schani pipiny. Navic animace je hodne prijemna a pisnicky jsou naprosto masakralni. Ono to neni sice buhvijak vtipny, ale tech necelejch 80 minut je nehorazna naloz napadu a ujetyho humoru, ze proste musim dat 5*. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Což o to, prostředí Monsterlandu je vykresleno tak znamenitě, že by lampičce Pixaru raději praskla žárovka a Disneyho trpaslíci by díky permanentní erekci neměli ošoupané genitálie o podlahu světnice, jenže já se prostě bavil pod úroveň očekávání. Zombieho extravagantní sebehana je natolik přecpána popkulturními odkazy, že než člověk vstřebá jeden, zaútočí na něj další tři, ale člověk si na ten řekněme osobitý styl a humor čtvrté cenové skupiny postupně zvykne. Vzhledem ke stylu animace potěšila inspirace v kultovním seriálu Ren & Stimpy a v té souvislosti nezbývá než dodat, že Práškový Topinkář by sfoukl úchylného wrestlera El Superbeasta jako svíčku.. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

rob zombie by mal robiť asi animáky, lebo superbeasto sa mi z jeho filmografie páči najviac. správne nekorektný čierny a sexistický humor, kopec citácií a miera postmodernity až taká, že vyslovene bez znalosti žánru horor bude pozeranie tejto šialenej jazdy (mne pripomínajúcej skvelý seriál Superjail) značne chudobnejšie. skvelé ironické hudobné doprevádzanie a plejáda úchylných nápadov (potkany z hemeroidu...) a to všetko v ľahko naivnej animácii, ktorá to vhodne korunuje na zombieovský superbrak kultových kvalít. každá dekáda musí mať jeden zvrátený animovaný celovečerák. beavis & butthead...south park...superbeasto... ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Zvláštní to satira. Na jednu stranu je vidět, že se Zombie vyzná a má opravdu hodně nakoukáno (Cartoon Network - Cow and chicken a podobné šílenosti, ostatně celá animace má podezřele vizuál Rena a Stimpyho, horror connections) i načteno (manga comic books). Nicméně se mu nedaří ukočírovat stopáž (ano, mluvím o těch 70ti minutách), která neoplývá materiálem déle než na 15-ti minutový kraťas. A tak se často přistihnete, že se nudíte a to i přesto, že o BOOBS, PUSSIES, pejorativní mluvu, chytlavé songy a krev není nouze. Ve výsledku tedy za slabší 3*, protože od někoho, kdo stvořil House of a 1000 corpses a Devils Rejects bych čekal daleko více. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)
  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama